Hvor er Disney-kanalerne blevet af?

I december har alle med tv fra YouSee kunnet nyde julen med fri adgang til Disney Channel, Disney XD og Disney Junior.

Men vi må sande, at julen er forbi.

Kunder med Grundpakke eller Mellempakke har derfor ikke længere fri adgang til Disney-kanalerne.

Vil du have mere Disney?

Kunne du godt bruge noget mere Disney i hverdagen? Så kan du nemt få adgang til kanalerne igen.

Har du Bland Selv som tv-pakke fra YouSee, kan du vælge Disney Channels XTRA som Bland Selv-kanal. Så får du adgang til de 3 Disney-kanaler igen.

Sådan skifter du kanaler

Har du ikke Bland Selv i forvejen, så kan du skifte fra din eksisterende tv-pakke til Bland Selv - og så kan du igen få Disney på skærmen.

Sådan får du Bland Selv

Visse foreninger og tidligere tv-pakker giver ikke mulighed for Bland Selv. Kontakt kundeservice for at høre om dine muligheder.