Hvilke indstillinger er der på Humax TV-boksen?

Humax tv-boks - Indstillingsmuligheder på tv-boksenSkift valg

Her kan du få hjælp til indstillingerne på din tv-boks. Så kan du administrere og personliggøre boksen.

Humax Indstillinger

1. Netværk
    Under Netværk kan du ændre din netværksforbindelse. Du kan forbinde tv-boksen trådløst eller med et netværkskabel til dit bredbåndsmodem.

Læs mere om opsætning med netværkskabel

Læs mere om trådløs opsætning

Billede 1
  1. Kanalsortering
    Du kan sortere din tv-kanaler, så de ligger præcis i den rækkefølge du ønsker. Rækkefølgen gælder både på tv-boksen, pc, app og Smart TV.

Billede 2
  1. Forældrekontrol
    Det er muligt at låse adgangen til kanaler på tv-boksen med en kode. Her kan du vælge de kanaler du vil sætte under Forældrekontrol.

Billede 3
  1. Skærm - Opløsning
    Du kan ændre skærmformat og opløsning under Skærm, så du får den bedste oplevelse på dit tv.

Til nyere fladskærms-tv anbefaler vi 16:9-format og 1080p i opløsning. Har du en YS4000 tv-boks og et tv der understøtter Ultra HD, så kan du vælge 2160p (4k/UHD).

Billede 4
  1. Skærm - HDMI-CEC
    Hvis du slår HDMI-CEC til, vil både tv-boksen og dit TV tænde, når du trykker på tænd-knappen på din fjernbetjening.

HUSK - Du skal også have slået HDMI-CEC til på dit TV, for at denne funktion virker.

Billede 12
  1. Avancerede indstillinger
    Avancerede indstillinger er et punkt, som du formentlig ikke skal bruge for ofte.

Her kan du vælge Gendan indstillinger - hvis der opstår større problemer med boksen. Her kan du sætte din tv-boks tilbage til standardindstillingerne uden at slette alle dine optagelser.

Billede 5
  1. System information
    System information giver dig et hurtigt overblik over tv-boksens tekniske tilstand og specifikationer.

Billede 6
  1. Bland Selv
    Har du et Bland Selv-abonnement, så kan du her få adgang til at skifte ud i dine tv-kanaler og streamingtjenester.

Billede 7
  1. Lyd og lydspor
    I punktet Lyd kan du ændre lydindstillinger, hvis du for eksempel skal bruge surround-sound til dit surround-anlæg.

Vær opmærksom på, at det så vil være dit surround-anlæg, der kontrollerer lydstyrken i stedet for tv-boksens fjernbetjeningen.

Billede 8
  1. Undertekster
    Under Undertekster kan du vælge standardindstillingen for de undertekster du ønsker på dine tv-programmer.

Billede 9
  1. Strømbesparelse
    Under Strømbesparelse vælger du, hvilken sparetilstand tv-boksen skal bruge. Der er to tilstande, og du kan vælge, hvor mange timer, der skal gå, før sparetilstanden slår til.

Lav

Tv-boksen går i let dvale, men vil stadig udføre planlagte optagelser. Vi anbefaler at du benytter denne tilstand, for at få den bedst mulige oplevelse.

Normal

Tv-boksen går i dyb dvale, men vil stadig udføre planlagte optagelser og hente opdateringer automatisk. Denne tilstand kan begrænse tv-boksens funktionalitet og vil betyde en længere opstartstid efter dvale.

Billede 10
  1. Opdater tv-boksen
    Er der kommet en software opdatering til din tv-boks, bliver du altid informeret om det direkte på din tv-skærm.

Vælger du at udsætte opdateringen, kan du altid gå til Opdatér boksen og søge efter den nyeste opdatering.

Du kan også lave en Genstart af tv-boksen her.

Billede 11