HomeTrio Fiber Total

Få alle de mest populære tv-kanaler i en af vores tv-pakker. Vælg en fast tv-pakke eller vælg selv dine tv-kanaler. Se her hvad HomeTrio Fiber Total indeholder:
  • Vilde dyr, søde dyr, mystiske dyr og farlige dyr. Dyr, som du har lyst til at kramme og dyr, som kan slå dig ihjel. Dyr, som du aldrig har hørt om og dyr, som du ser hver dag. Kort sagt: Animal Planet er bare dyr! Se bl.a. Gator Boys, Animal Cops og Tanked.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• ARD

ARD er en af Tysklands to landsdækkende public service-kanaler. Kanalen har en bred programflade med nyheder, reportager og dokumentarprogrammer fra ind- og udland, kultur, sport, serier og film. Særligt populære er de store musikshows. Udvalgte programmer sendes med danske undertekster.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• BBC Brit

BBC Brit er kanalen, hvis du holder af Top Gear: alle nye episoder har nordisk premiere på kanalen! På programfladen er også drama-, komedie- og krimiserier samt quiz- og underholdningsprogrammer. Værterne, såsom Graham Norton, Louis Theroux og Stephen Fry, er blandt de største britiske tv-navne. Alt er tekstet på dansk.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• BBC World

Flere hundrede korrespondenter verden over er fundamentet for BCC Worlds 24-timers nyhedskanal. En seriøs nyhedsdækning, kombineret med dybdegående reportager, interview, magasinprogrammer og programmer inden for fritid og rejser.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Boomerang

Boomerang er et sjovt og sikkert sted for de mindste drenge og piger. Men derudover vækker Boomerang med sine klassiske serier også minder hos mange voksne, hvilket gør den til et stort hit blandt forældre. Alle programmer er på dansk.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• CANAL9

På Canal 9 er sendefladen fyldt med topfodbold hver uge. Mette Cornelius, Flemming Povlsen og David Nielsen guider seerne igennem kampene fra den hjemlige Alka Superliga i samarbejde med kanalens kompetente kommentatorer og reportere, der følger ligaen intenst fra alle de danske fodboldstadions. Fra udlandet byder Canal 9 på Serie A, La Liga og Europa League. Foruden fodbold viser Canal 9 også en række af de største og mest populære serier og film til mænd.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Cartoon Network

Cartoon Network er en dansk børnekanal, hvis mission er at underholde børn og give dem et sjovt pusterum fra en travl hverdag. Cartoon Network har verdens største tegnefilmsbibliotek og viser også tegnefilm og spillefilm i fuld længde. Desuden engagerer kanalen børnene gennem kreative konkurrencer og aktiviteter. Cartoon sender med dansk tale.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• CNN

CNN International er en amerikansk nyhedskanal, der ud over nyheder og nyhedsmagasiner sender interview, dokumentarprogrammer, sport og underholdning.

• Comedy Central

Comedy Central er den eneste 24-timers comedy-kanal i Danmark med de sjoveste komedieserier, late night talkshows og det bedste stand-up fra hele verden. Har man lyst til comedy, så sker det på Comedy Central!

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Discovery

Discovery Channel er kanalen, der i mere end 20 år har givet danskerne mulighed for at opleve prisvindende dokumentarer, fascinerende serier og intelligent underholdning i højeste kvalitet. Oplev imponerende ingeniørkunst, svedig bilmekanik, vilde eksperimenter, overlevelsesfærdigheder i vildmarken og et fascinerende persongalleri i serier såsom Running Wild med Bear Grylls, Deadliest Catch, Gold Rush, Wheeler Dealers og Forklaring følger.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Discovery Science

Vi er en nation af nysgerrige og skabende mennesker, der forbindes af et univers fuld af spørgsmål. Så slip din indre nørd løs med kanalens unikke udbud af prisvindende dokumentarer og serier om en verden af innovation, videnskab, nysgerrighed og teknologiske fremskridt. Discovery Science er kanalen, hvor fantasien udvikles, hvor genier leger, og hvor teknologien fortæller historien.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

;
  • Disney Channel

Disney Channel tilbyder underholdning for hele familien og her finder man det bedste fra Disneys magiske verden. Kanalen viser en blanding af klassiske og nye film og populære serier. Alle programmer er enten med danske stemmer eller tekstede på dansk.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Disney Junior

Disney Junior er tv-kanalen for de 2 til 7-årige og deres forældre. Kanalen viser det bedste fra Disneys fantastiske fortællinger og de elskede figurer på en måde, som opfordrer til legefuld indlæring. Alle programmer er med dansk tale. Disney Junior sender dagligt mellem kl. 06.00 og 19.00.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Disney XD

Disney XD er Disneys komedie-, action- og sportskanal for børn og unge. Indholdet er skræddersyet til dem, der er til eventyr, sjov og narrestreger. Kanalens ambition er at underholde med tempofyldt action og humor på en måde, der appellerer til børn og unge.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• dk4

Dansk kanal med over 80 procent danskproducerede programmer inden for fritid og hobby, form og sundhed, teater og litteratur. Kanalen sender koncerter med dansktop-musik og tysk schlagerpop. For sportsfans er der dansk basketball og speedway.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR1

På DR1 finder du en bred vifte af programmer – fra underholdningsshows og hus-og-have-programmer til aktuelle dokumentarprogrammer og prisbelønnede serier. Der vises desuden sport, nyhedsudsendelser, TV Avisen og film. En 'komplet' kanal, som viser noget for alle!

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR2

DR2 sender 24 timer i døgnet. Kanalen bringer nyheder, aktualitet, perspektiv, de væsentligste dagsordener i ind- og udland, tema-aftener, gastronomi og satire.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR3

DR3 byder seere med ungt sind velkommen inden for til et programtilbud med fokus på videnskab, dokumentar, humor, sport, fiktion og musik. Det er en tv-kanal til alle, der ikke kan få nok af nysgerrigt, eksperimenterende og underholdende tv.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR K

DR K er kulturkanalen, der beriger sine seere med oplevelser og viden. DR K giver danskerne indsigt og perspektiv med magasiner, filmperler, historiske programmer og musik.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR Ramasjang

DR Ramasjang er en børnekanal for børn i alderen 3 - 6 år. Her kan børnene møde alle de kendte DR-figurer. Kanalen sender fra 06.00 til 20.00.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR Ultra

DR Ultra er en børnekanal der henvender sig til de 7-12 årige. DR Ultra tager børnenes glæder, sorger og drømme seriøst, både i dokumentariske formater og i fiktion.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Eurosport 1

Eurosport 1 sender dagligt de mest medrivende sportsøjeblikke direkte fra de største sportsgrene og med de mest kompetente eksperter ved mikrofonerne.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Eurosport 2

På Eurosport 2 får seerne kampe fra den hjemlige Alka Superliga med et stærkt ekspertteam ved roret. Eurosport Danmark sender også fra Bundesligaen, Europa League, La Liga og Serie A.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Folketinget

Kanalen giver mulighed for at følge møderne i Folketingssalen og nogle af de åbne høringer og udvalgsmøder, der finder sted på Christiansborg. Debatterne vises i sin helhed.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Investigation Discovery

Stærke dokumentarserier om drabsager, familiefejder, kidnapninger og efterforskning er hovedtemaerne på Danmarks eneste krimikanal, ID – Investigation Discovery. Med beretninger fra de mennesker, der har oplevet forbrydelserne på krop og sjæl, går ID helt tæt på pårørende, ofrene, vidnerne og forbryderne.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Kanal 4

Kanal 4 er Danmarks kvindekanal med tid til nærvær og fordybelse. Kanal 4 sender vedkommende tv til alle Danmarks kvinder med et programunivers fyldt med inspirerende underholdning. Sid med på første række til stærke og medrivende danske programmer, romantiske film, dokumentarer og de bedste udenlandske serier.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Kanal 5

Actionpacked underholdning, nervepirrende krimiprogrammer og stærke reportageserier. Kanal 5 er hele Danmarks underholdningskanal med en bred vifte af dansk produceret underholdning, højspændte reportager og de bedste og største udenlandske film og serier. Kanal 5 er desuden hjemmebane for alle Danmarks VM-kvalifikationskampe.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• 6'eren

6’eren viser actionfilm, actionserier, comedy og er hver uge garant for fodbold i verdensklasse. Premier League, La Liga, Europa League, spansk og engelsk pokalfodbold samt VM-kvalifikationskampe. Følg dine favorithold, når de brillerer i intense opgør i de største ligaer og få præsenteret det bedste fra fodboldens verden af nogle af Danmarks mest kompetente værter og eksperter – det er for ægte fans.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• MTV

MTV er en tv-kanal for unge. Her er nytænkende og provokerende underholdning i form af fantastiske shows med intriger, satire, halsbrækkende stunts, glimmer og glamour, - kombineret med den nyeste musik og de fedeste musikvideoer.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• National Geographic

National Geographic byder på de underholdende programmer inden for historie, videnskab og teknologi, natur, rejser og eventyr. Underholdning for hele familien!

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Nat Geo People

NAT GEO People er en rendyrket dokumentarkanal med fokus på menneskelige værdier og inspirerende historier fra hele kloden. Uden filter og uden opstillet reality men med masser af nysgerrighed og hjerte.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Nat Geo Wild

Nat Geo Wild sender de bedste og mest eventyrlige naturprogrammer. Detaljerne er utrolige og farverne intense. Med sædvanlig begejstring for den vilde natur tager Nat Geo Wild seerne med på uforglemmelige ture i den vilde og eksotiske natur og præsenterer dens utrolige skabninger på en ny og overbevisende måde.

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• NDR

Den nordtyske kanal NDR har fokus på Nordtyskland. Kanalen sender levende debatter, programmer om den nordtyske natur og dyrelivet, aktuelle kulturmagasiner og underholdende serier og shows. Dagen igennem er der faste regionalprogrammer.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Nickelodeon

Nickelodeon viser et bredt udbud af de bedste tegneserier og serier. For de helt små er der indlæringsprogrammer, og for de større børn er der sjove, skægge og spændende animerede serier, dramaer og komedier. Alle udsendelser er på dansk.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Playboy TV

Playboy TV viser alt fra originale Playboy-serier til europæisk-producerede erotiske serier.

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Regional-tv

Fælleskanal for en række mindre tv-stationer i dit lokalområde.

• RTL HD

RTL er en tysk kanal, der byder på film, underholdende serier, shows og quizzer. Kanalen sender døgnet rundt.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• SVT1

SVT1 er en svensk public service-kanal med en bred programflade for alle målgrupper. Kanalen byder på nyheder, sport, skole-tv, børneudsendelser, underholdning, kultur- og dokumentarprogrammer, interview og debat. Desuden sender SVT1 også svenske og udenlandske film og serier. Udvalgte programmer sendes med danske undertekster.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• SVT2

SVT2 er en svensk public service-kanal med fokus på debat- og dokumentarprogrammer, fakta, kultur og underholdning. Programfladen byder også på sport og film. Udvalgte programmer sendes med danske undertekster.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TLC

TLC byder på en blanding af fakta, humor, fordybelse samt passionerede og skæve personligheder med begge ben på jorden. Her finder du inspirerende og autentiske programmer med humor og kant. Se bl.a. Say Yes to the Dress, Cake Boss og Masterchef.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TNT

TNT er en 24 timers kanal, der giver seerne en lækker cocktail af afslappende film, varme komedier og prisbelønnede dramaserier.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV 2

TV2 har en bred programflade. Kanalen har programmer for børn og unge, faste nyhedsindslag med Vejret og Sporten, samfundsrelaterede programmer, drama- og krimiserier og populære film. TV2 sender fra de største sportsbegivenheder, hvor danskere er med fremme. TV2 har desuden populær underholdning.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Nej

Bemærk: Du kan tilkøbe TV2 Ude, som giver adgang til TV2 selvom du ikke er på dit YouSee Bredbånd. Kontakt Kundeservice på 70 70 40 40 for at købe TV2 Ude.

• TV 2 Charlie

TV 2 Charlie er tv for det modne seerpublikum. Kanalen har fokus på underholdning og sender koncerter med populærmusik, quizzer, talkshow og revy. Programfladen er krydret med populære drama- og krimiserier samt gensyn med gode danske film.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV 2 Fri

Fritids- og friluftskanal med fokus på have, hobby, mad, natur, bolig og gør-det-selv. Hver dag sendes direkte fra kanalens flagskib: Frihuset. Kanalen sender desuden nogle af de bedste udenlandske dokumentar- og livsstilsprogrammer.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV 2 NEWS

TV 2 News sender nyheder og reportager fra ind- og udland døgnet rundt hele ugen. Kanalen har egne aktuelle magasiner, der dækker finansverdenen, de politiske arenaer, kulturscenen og sportsverdenen.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Norge 2

TV2 Norge er en norsk underholdningskanal, som sender hele døgnet. Kanalen byder på nyheder, sport, underholdning, børneudsendelser, film og populære udenlandske serier. Desuden viser kanalen enkelte natur- og dokumentarprogrammer.

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Nej

• TV2 Regioner

Nyheder og reportager fra din lokale TV2 region.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV2 Sport

TV 2 SPORT fokuserer på danske rettigheder og på store events. Sportskanalen vil - foruden øget dækning af dansk håndbold - bl.a. vise slutrunder i håndbold og fodbold, OL, dansk ishockey og cykling. Desuden har TV 2 SPORT rettigheder til den hollandske æresdivision i fodbold, de store badmintonturneringer, verdens bedste basketball-liga, NBA, EM- eller VM-slutrunder i ishockey, svømning, kano og kajak, langrend, alpin skisport, skiskydning, freestyle og snowboard.

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV2 Zulu

TV2 Zulu er kendt som en comedy kanal, hvor du får masser af underholdning fra danske komikere og de store udenlandske comedy-stjerner. TV2 Zulu viser også populære amerikanske tv-serier og marathon serie-søndage med hele sæsoner af populære serier - og så selvfølgelig film!

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV3

TV3 er kanalen med de mange velkendte egenproducerede familie- (og reality) programmer samt et hav af store film og spændende serier.

• TV3 Plus

TV3+ giver dig en super cocktail af klassiske serier, populære film og fede sportsoplevelser!

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV3 Puls

Inspirerende og fascinerende livsstilsprogrammer af høj kvalitet. Herudover er TV3 PULS en kanal med gode film og stærke serier.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV3 SPORT 1

Har fokus på de brede sportsgrene, nationalt og internaitonalt, samt rettigheder til kampe fra de største fodboldligaer. Altid dækket af kompetente værter og eksperter.

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV3 MAX

TV3 MAX er kanalen, der med sin sammensætning af sport, comedy og livsstilsprogrammer især henvender sig til den mandlige TV-seer.

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV4

TV4 er en populær svensk tv-kanal. Underholdningskanalen sender hovedsageligt amerikanske serier, film, sport samt nyheder.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• VH1

VH1 er en musikkanal for de 25-50-årige med de største hits fra før og nu. VH1 sender musikvideoer, dokumentarer og koncerterne fra 80'erne, 90'erne og frem til i dag - hele døgnet rundt.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• 100% adrenalin - Viasat Film Action er kanalen, der sikrer aftenen med bunkevis af forrygende actionfilm, spændende thrillere og gysere.

• Viasat Film Comedy er kanalen, som er dedikeret til at få dig i godt humør samtidig med, at den ikke tager sig selv alt for seriøst.

• Viasat Family er familievenlig underholdning, når den er bedst. Der er film for børn og unge plus romantiske komedier for alle aldersgrupper. Og så er Viasat Family 100% "børnesikker" 24 timer i døgnet.Kombinationen af komediefilm, eventyrfilm og underholdningsfilm gør, at Viasat Family bliver hele familiens yndlingskanal.

• Viasat Golf

Viasat Golf sender over 1300 timers live-golf om året med danske kommentatorer. Herudover sender kanalen magasiner, baggrundsudsendelser og masser af golftips. Viasat Golf har eksklusive rettigheder til bå-de European Tour, US PGA Tour, World Golf Championships, World Cup, Presidents Cup, Solheim Cup og meget mere.

• Viasat History

For at forstå nutiden, skal man kende fortiden. På Viasat History får du både verdenshistorien, oldtidens og den moderne tids historie præsenteret på en relevant og spændende måde.

• Viasat Film Hits har et stærkt udbud af de største hits - lige fra blockbusters, tidløse klassikere til prisvindende dramaer og nordiske billetsælgere.

• Viasat Nature

De bedste dokumentar-, natur- og dyreudsendelser. Viasat Nature er dokumentarfilm i høj kvalitet med det bedste fra dyrenes og naturens verden.

• Viasat Series byder på nonstop tv-serier 24 timer i døgnet. På kanalen kan du finde nogle af de allerbedste og mest omtalte serier.

• ZDF

ZDF er en af Tysklands to public service-kanaler. Som ARD har kanalen en bred programflade med nyhedsdækning, samfundsrelaterede programmer, underholdning med shows, magasiner, sport, serier og film. Udvalgte programmer sendes med danske undertekster.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja