HomeTrio Fiber Viasat

Få alle de mest populære tv-kanaler i en af vores tv-pakker. Vælg en fast tv-pakke eller vælg selv dine tv-kanaler. Se her hvad HomeTrio Fiber Viasat indeholder:
  • ARD

ARD er en af Tysklands to landsdækkende public service-kanaler. Kanalen har en bred programflade med nyheder, reportager og dokumentarprogrammer fra ind- og udland, kultur, sport, serier og film. Særligt populære er de store musikshows. Udvalgte programmer sendes med danske undertekster.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Disney Channel

Disney Channel tilbyder underholdning for hele familien og her finder man det bedste fra Disneys magiske verden. Kanalen viser en blanding af klassiske og nye film og populære serier. Alle programmer er enten med danske stemmer eller tekstede på dansk.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR1

På DR1 finder du en bred vifte af programmer – fra underholdningsshows og hus-og-have-programmer til aktuelle dokumentarprogrammer og prisbelønnede serier. Der vises desuden sport, nyhedsudsendelser, TV Avisen og film. En 'komplet' kanal, som viser noget for alle!

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR2

DR2 sender 24 timer i døgnet. Kanalen bringer nyheder, aktualitet, perspektiv, de væsentligste dagsordener i ind- og udland, tema-aftener, gastronomi og satire.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR3

DR3 byder seere med ungt sind velkommen inden for til et programtilbud med fokus på videnskab, dokumentar, humor, sport, fiktion og musik. Det er en tv-kanal til alle, der ikke kan få nok af nysgerrigt, eksperimenterende og underholdende tv.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR K

DR K er kulturkanalen, der beriger sine seere med oplevelser og viden. DR K giver danskerne indsigt og perspektiv med magasiner, filmperler, historiske programmer og musik.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR Ramasjang

DR Ramasjang er en børnekanal for børn i alderen 3 - 6 år. Her kan børnene møde alle de kendte DR-figurer. Kanalen sender fra 06.00 til 20.00.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR Ultra

DR Ultra er en børnekanal der henvender sig til de 7-12 årige. DR Ultra tager børnenes glæder, sorger og drømme seriøst, både i dokumentariske formater og i fiktion.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Folketinget

Kanalen giver mulighed for at følge møderne i Folketingssalen og nogle af de åbne høringer og udvalgsmøder, der finder sted på Christiansborg. Debatterne vises i sin helhed.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• NDR

Den nordtyske kanal NDR har fokus på Nordtyskland. Kanalen sender levende debatter, programmer om den nordtyske natur og dyrelivet, aktuelle kulturmagasiner og underholdende serier og shows. Dagen igennem er der faste regionalprogrammer.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Playboy TV

Playboy TV viser alt fra originale Playboy-serier til europæisk-producerede erotiske serier.

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Regional-tv

Fælleskanal for en række mindre tv-stationer i dit lokalområde.

• RTL HD

RTL er en tysk kanal, der byder på film, underholdende serier, shows og quizzer. Kanalen sender døgnet rundt.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• SVT1

SVT1 er en svensk public service-kanal med en bred programflade for alle målgrupper. Kanalen byder på nyheder, sport, skole-tv, børneudsendelser, underholdning, kultur- og dokumentarprogrammer, interview og debat. Desuden sender SVT1 også svenske og udenlandske film og serier. Udvalgte programmer sendes med danske undertekster.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• SVT2

SVT2 er en svensk public service-kanal med fokus på debat- og dokumentarprogrammer, fakta, kultur og underholdning. Programfladen byder også på sport og film. Udvalgte programmer sendes med danske undertekster.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV 2

TV2 har en bred programflade. Kanalen har programmer for børn og unge, faste nyhedsindslag med Vejret og Sporten, samfundsrelaterede programmer, drama- og krimiserier og populære film. TV2 sender fra de største sportsbegivenheder, hvor danskere er med fremme. TV2 har desuden populær underholdning.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Nej

Bemærk: Du kan tilkøbe TV2 Ude, som giver adgang til TV2 selvom du ikke er på dit YouSee Bredbånd. Kontakt Kundeservice på 70 70 40 40 for at købe TV2 Ude.

• TV 2 Charlie

TV 2 Charlie er tv for det modne seerpublikum. Kanalen har fokus på underholdning og sender koncerter med populærmusik, quizzer, talkshow og revy. Programfladen er krydret med populære drama- og krimiserier samt gensyn med gode danske film.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV 2 Fri

Fritids- og friluftskanal med fokus på have, hobby, mad, natur, bolig og gør-det-selv. Hver dag sendes direkte fra kanalens flagskib: Frihuset. Kanalen sender desuden nogle af de bedste udenlandske dokumentar- og livsstilsprogrammer.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV 2 NEWS

TV 2 News sender nyheder og reportager fra ind- og udland døgnet rundt hele ugen. Kanalen har egne aktuelle magasiner, der dækker finansverdenen, de politiske arenaer, kulturscenen og sportsverdenen.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Norge 2

TV2 Norge er en norsk underholdningskanal, som sender hele døgnet. Kanalen byder på nyheder, sport, underholdning, børneudsendelser, film og populære udenlandske serier. Desuden viser kanalen enkelte natur- og dokumentarprogrammer.

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Nej

• TV2 Regioner

Nyheder og reportager fra din lokale TV2 region.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV2 Zulu

TV2 Zulu er kendt som en comedy kanal, hvor du får masser af underholdning fra danske komikere og de store udenlandske comedy-stjerner. TV2 Zulu viser også populære amerikanske tv-serier og marathon serie-søndage med hele sæsoner af populære serier - og så selvfølgelig film!

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV3

TV3 er kanalen med de mange velkendte egenproducerede familie- (og reality) programmer samt et hav af store film og spændende serier.

• TV3 MAX

TV3 MAX er kanalen, der med sin sammensætning af sport, comedy og livsstilsprogrammer især henvender sig til den mandlige TV-seer.

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV3 Plus

TV3+ giver dig en super cocktail af klassiske serier, populære film og fede sportsoplevelser!

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV3 Puls

Inspirerende og fascinerende livsstilsprogrammer af høj kvalitet. Herudover er TV3 PULS en kanal med gode film og stærke serier.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV3 SPORT

Har fokus på de brede sportsgrene, nationalt og internaitonalt, samt rettigheder til kampe fra de største fodboldligaer. Altid dækket af kompetente værter og eksperter.

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV4

TV4 er en populær svensk tv-kanal. Underholdningskanalen sender hovedsageligt amerikanske serier, film, sport samt nyheder.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• 100% adrenalin - Viasat Film Action er kanalen, der sikrer aftenen med bunkevis af forrygende actionfilm, spændende thrillere og gysere.

• Viasat Film Comedy er kanalen, som er dedikeret til at få dig i godt humør samtidig med, at den ikke tager sig selv alt for seriøst.

• Viasat Family er familievenlig underholdning, når den er bedst. Der er film for børn og unge plus romantiske komedier for alle aldersgrupper. Og så er Viasat Family 100% "børnesikker" 24 timer i døgnet.Kombinationen af komediefilm, eventyrfilm og underholdningsfilm gør, at Viasat Family bliver hele familiens yndlingskanal.

• Viasat Golf

Viasat Golf sender over 1300 timers live-golf om året med danske kommentatorer. Herudover sender kanalen magasiner, baggrundsudsendelser og masser af golftips. Viasat Golf har eksklusive rettigheder til bå-de European Tour, US PGA Tour, World Golf Championships, World Cup, Presidents Cup, Solheim Cup og meget mere.

• Viasat History

For at forstå nutiden, skal man kende fortiden. På Viasat History får du både verdenshistorien, oldtidens og den moderne tids historie præsenteret på en relevant og spændende måde.

• Viasat Film Hits har et stærkt udbud af de største hits - lige fra blockbusters, tidløse klassikere til prisvindende dramaer og nordiske billetsælgere.

• Viasat Nature

De bedste dokumentar-, natur- og dyreudsendelser. Viasat Nature er dokumentarfilm i høj kvalitet med det bedste fra dyrenes og naturens verden.

• Viasat Series byder på nonstop tv-serier 24 timer i døgnet. På kanalen kan du finde nogle af de allerbedste og mest omtalte serier.

• ZDF

ZDF er en af Tysklands to public service-kanaler. Som ARD har kanalen en bred programflade med nyhedsdækning, samfundsrelaterede programmer, underholdning med shows, magasiner, sport, serier og film. Udvalgte programmer sendes med danske undertekster.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja