Hvad gør jeg, hvis tv-arkiv eller Start Forfra fejler?

Har du problemer med at bruge funktioner som tv-arkivet eller Start forfra, så har vi samlet nogle tips, der forhåbentlig kan fikse problemet.

1. Sluk og tænd din tv-boks

I rigtig mange tilfælde skal der faktisk ikke mere til at fikse problemet end en genstart af din tv-boks.

Vi anbefaler, at du slukker på Tænd/sluk-knappen bag på.

Vent så 10-15 sekunder og tænd tv-boksen igen.

Saadan slukker du for stroemmen på din Humax tv-boks

2. Nulstil din tv-boks

Hvis det ikke hjælper at genstarte, så skal du prøve at nulstille din tv-boks.

Når nu nulstiller din tv-boks, så går den tilbage til standardindstillingerne, hvilket løser de fleste problemer.

Du skal være opmærksom på, at nulstillingen vil formatere din hard disk og slette alle dine optagelser

1. Vælg Menu på din tv-boks fjernbetjening

2. Vælg så punktet Indstillinger i menuen til venstre

3. Vælg Avancerede indstillinger

4. Vælg så Gendan fabriksindstillinger

5. Du skal nu bekræfte, at du vil gendanne fabriksindstillingerne ved at vælge OK.

Din tv-boks vil nu genstarte. Når den er startet op igen, vil den være nulstillet.

Sådan nulstiller du din YouSee tv-boks til fabriksindstillinger. Husk, det sletter alle dine optagelser.

3. Er tv-boksen forbundet via din trådløse forbindelse?

Hvis du har forbundet din tv-boks via wi-fi, så kan problemet ligge her. Det kan være, at dit trådløse netværk ikke fungerer som det skal. Prøv derfor at sætte et netværkskabel fra dit modem til din tv-boks. Hvis det hjælper, så ligger problemet i dit trådløse netværk. Har du brug for hjælp til dit wi-fi?

Hvis du har prøvet det hele, men stadigvæk har problemer, så skal du kontakte os.