Hvad betyder Begrænset tilstand på YouSee Tv & Film?

Når vi kører i Begrænset tilstand, betyder det, at du vil opleve, at du kun kan se live-tv på tv-boksen, appen eller tv.yousee.dk, og ikke kan få adgang til andre tjenester.
Vi kører i Begrænset tilstand, når vi har problemer i vores systemer.

Hvad betyder det?

Begrænset tilstand betyder, at vi deaktiverer nogle funktioner på tv-boksen, appen og web på grund af tekniske udfordringer.

Hvad kan jeg bruge?

Du kan stadig se live-tv, der bliver sendt nu og her.

I begrænset tilstand kan du ikke bruge:

• Udsendelser i arkiv
  • Film & Serier
  • Filmleje
  • Start forfra, pause og spole
  • Andre tjeneste

Er du i gang med at se et program i tv-arkivet, kan du se dette program færdigt. Du kan dog ikke skifte til en ny arkivudsendelse.

Skifter du væk fra et program i arkivet, kan du ikke gå tilbage og fortsætte, mens begrænset tilstand er slået til. Men du kan efterfølgende finde programmet under Sidst sete på Min side.

Hvor længe bliver Begrænset tilstand slået til?

Begrænset tilstand bliver kun slået til, når vi ikke har andre muligheder for at levere vores service til dig. Tilstanden bliver slået fra, så snart vi har løst de tekniske problemer, eller det eventuelt planlagte arbejde er færdigt.

Hvornår kan jeg benytte alle funktionerne igen?

Så snart du kan se alle funktionerne på tv-boksen og appen igen, er Begrænset tilstand slået fra, og du kan igen bruge alle disse funktioner.

Skal jeg gøre noget?

Vi anbefaler, at du ikke forsøger at logge ud og ind gentagne gange, mens vi er i Begrænset tilstand, da dette belaster systemet yderligere.

Jeg kan ikke se mine tv-kanaler

Er det første gang, du er logget ind på appen eller på tv.yousee.dk, vil du kun kunne se info- og trailerkanalen, da du ikke tidligere har haft hentet din kanalliste ned.

Er der tjenester, hvor Begrænset tilstand ikke findes?

Servicemeddelelsen Begrænset tilstand findes ikke på tv-boksen på DSL (Cisco) og YouSee Tv & Film på Samsung Smart TV, LG Smart TV eller Apple TV.