Hvad gør jeg ved problemer med dårlig lyd eller billede?

Vi har samlet en række råd, som forhåbentlig kan hjælpe dig, der har problemer med dårligt tv-signal.

1. Sluk og tænd dit udstyr

I rigtig mange tilfælde skal der faktisk ikke mere til at fikse din forbindelse end en genstart af din tv-boks. Med denne type boks er der dog en særlig genstartsproces:

1. Du skal først slukke dit modem (YouSee Homebox).

Vi anbefaler, at du slukker på Tænd/sluk-knappen.

Sluk din Homebox 4

2. Sluk så din tv-boks.

Igen anbefaler vi, at du slukker på Tænd/sluk-knappen bag på.

Har du tv i flere rum, skal du også slukke for de tilknyttede tv-bokse.

Digitalmodtager

3. Tænd nu for din YouSee HomeBox igen. Efter kort tid vil den begynde at blinke. Vent med at gå videre til næste punkt, til der er konstant lys i @-lampen.

Når der er konstant lys i @-lampen, skal du tænde for dit tv.

4. Tænd nu for din tv-boks. Hvis du har tv i flere rum, skal du vente med at tænde disse tv-bokse.

5. Hvis du kan se tv som normalt på det tv, hvor hovedboksen er tilknyttet, kan du tænde for tv-boksene til tv i flere rum.

2. Luk programmer, der bruger internet

Prøv at slukke for programmer eller andet, der bruger internetforbindelsen. Dit fjernsyn kører nemlig over din bredbåndsforbindelse, og hvis der eksempelvis er flere, der streamer film samtidigt med, at du ser fjernsyn, så kan det gå udover billedkvaliteten og resultere i pixelering og hakkende lyd.

Hvis det hjælper at slukke for de øvrige programmer, kan du overveje om du skal opgradere din bredbåndshastighed, så den passer til dit behov.

3. Tjek om kablerne i din tv-boks sidder som de skal

Gå kablerne i tv-boksen igennem for at se om de sidder ordentligt i. Det er vigtigt, at du har brugt de medsendte kabler.

Få hjælp til opsætning af tv-boksen

Hvis du har gennemgået alle punkterne, men stadigvæk har problemer, så skal du kontakte os.

Husk, at du kan benytte YouSee Tv & Film-appen på mobil og tablet eller tv.yousee.dk på pc indtil problemet er løst.