Hvad gør jeg ved problemer med dårlig lyd eller billede?

Vi har samlet en række råd, som forhåbentlig kan hjælpe dig, der har dårligt tv-signal.

1. Tjek om dine kabler skal udskiftes

Problemet kan skyldes indstråling fra andre elektroniske apparater i hjemmet. Det er derfor vigtigt, at alle dine kabler er YouSee Ready. Det betyder, at de er ordentligt afskærmede og holder forstyrrende stråling ude. Hvis kablerne er over to år gamle eller er blevet beskadiget, så yder de ikke nok beskyttelse mod stråling, og vi anbefaler derfor, at de bliver udskiftet. Du kan købe YouSee Ready-kabler i diverse elektronikbutikker.

Læs mere om kabler og indstråling

2. Har du flere tv i hjemmet?

Hvis du har flere tv, men kun oplever fejl på et enkelt fjernsyn, så prøv at frakoble alle tv-apparater på nær det fejlramte. Hvis det løser problemet, så er signalet i din bolig ikke stærkt nok til at blive delt mellem flere tv. Du skal derfor købe en forstærker. Den kan du få i diverse elektronikbutikker.

Har du allerede en forstærker, så tjek først om den er tændt og lyser. Hvis den lyser, men du stadigvæk oplever signalproblemer, så kan det godt tyde på, at forstærkeren er defekt og skal udskiftes.

Hvis du har gennemgået alle punkterne, men stadigvæk har problemer, så skal du kontakte os.

Husk, at du kan benytte YouSee Tv & Film-appen på mobil og tablet eller tv.yousee.dk på pc indtil problemet er løst.