Dårlig lyd eller billedkvalitet på dit tv uden tv-boks

Ingen tv-boks - Problemer på et tvSkift valg

Det er vigtigt, at dine kabler er af høj kvalitet og afskærmede, så de holder forstyrrende stråling ude. Hvis de er mere end to år gamle – eller beskadiget – så beskytter de ikke nok mod stråling. Og vi anbefaler, at du skifter dem.
Her kan du læse mere om kabler og stråling.

Prøv at frakoble alle tv, undtagen det fejlramte. Hvis det løser problemet, er dit tv-signal ikke stærkt nok til at blive delt mellem flere tv.

Løsningen er en signalforstærker, som du kan købe i din lokale elektronikbutik.

Har du allerede en signalforstærker?

1. Tjek, at den er tændt og lyser.

2. Sluk og tænd den.

3. Kobl den helt fra – og sæt den til igen.

Virker det stadig ikke?

Kontakt os endelig - så kigger vi på det sammen.

Imens du venter på, at dine tv-kanaler kommer tilbage, kan du bruge YouSee Play-appen på mobil og tablet. Eller play.yousee.dk på din computer.