Dårlig lyd eller billedkvalitet på dine tv uden tv-bokse

Ingen tv-boks - Problemer på flere tvSkift valg

Det er vigtigt, at dine kabler er af høj kvalitet og afskærmede, så de holder forstyrrende stråling ude. Hvis de er mere end to år gamle – eller beskadiget – så beskytter de ikke nok mod stråling. Og vi anbefaler, at du skifter dem.
Her kan du læse mere om kabler og stråling.

Har du flere tv koblet til samme antennestik?

1. Hvis du bruger en antennesplitter, som fx en t-splitter, så prøv at fjerne den.

2. Kabl i stedet et tv direkte til antennestikket.

Hvis det løser problemet, er dit tv-signal ikke stærkt nok til at blive delt mellem flere tv.
    Løsningen er en signalforstærker, som du kan købe i din lokale elektronikbutik

image

Har du en signalforstærker?

1. Tjek, at den er tændt og lyser.

2. Sluk og tænd den.

3. Kobl den helt fra – og sæt den til igen.

Virker det stadig ikke?

Kontakt os endelig - så kigger vi på det sammen.

Du kan se tv via YouSee Play-appen på mobil og tablet eller play.yousee.dk, indtil problemet er løst.