Sådan gør du, når der står Intet signal på tv-boksen

Intet signalSkift valg

Hvis du får fejlbeskeden Intet signal når du bruger din tv-boks, så er der et problem med dit tv.

Sidder HDMI-kablet som det skal?

Start med at tjekke, om dit HDMI-kabel er tilsluttet i både tv-boksen og i tv'et. Og om det sidder, som det skal.

Står tv'et på den rigtige HDMI-indgang?

Din tv-boks er tilsluttet til en bestemt HDMI-indgang i dit tv. Derfor skal dit tv stå på den rigtige indgang, når du vil bruge din tv-boks. Du skifter mellem de forskellige HDMI-indgange ved at trykke på source-knappen på fjernbetjeningen til dit tv.

• Source-knappen kan se forskellig ud fra fjernbetjening til fjernbetjening.

• Tryk på source-knappen, indtil dit tv står på den HDMI-indgang, hvor din tv-boks er tilsluttet.

Remotes_source_040421 (1)

Er tv-boksen tændt?

Den er tændt, når boksen lyser grønt.

Virker det stadig ikke?

Kontakt os endelig - så kigger vi på det sammen.