Hvad gør jeg, hvis der står Intet signal på tv-boksen?

Hvis du får fejlbeskeden Intet signal når du bruger din tv-boks, så er der et problem med dit tv.

1. Sidder HDMI-kablet som det skal?

Start med at tjekke om dit HDMI-kabel er tilsluttet i både tv-boksen og i tv'et, og om det sidder som det skal.

2. Står tv'et på den rigtige HDMI-indgang?

Din tv-boks er tilsluttet til en bestemt HDMI-indgang i dit tv, og du skal derfor sørge for, at tv'et står på den rigtige indgang når du vil bruge din tv-boks. Ellers vil du nemlig få beskeden om Intet signal. Du skifter mellem de forskellige HDMI-indgange ved at trykke source-knappen på fjernbetjeningen til dit tv.

Den ser oftest sådan her ud:

Du skal så trykke på source-knappen indtil tv'et står på den HDMI-indgang, hvor din tv-boks er tilsluttet.

Knap med skærm-ikon

3. Er tv-boksen tændt?

Du skal sikre dig, at tv-boksen er tændt og eksempelvis ikke bare står på standby. Den er tændt når boksen lyser grønt.

Hvis du har gennemgået alle punkterne, men stadigvæk har problemer, så skal du kontakte os.