Hvad gør jeg, hvis tv-boksen har mistet antenneforbindelsen?

Får du fejlmeddelelsen Boksen har mistet antenneforbindelsen, så skal du undersøge dine kabler.

Tjek dit antennekabel

Se om dit antennekabel sidder ordentligt i både tv-boks og antennestikket. Det er vigtigt, at antennekablet er YouSee Ready. Det betyder, at kablet er ordentligt afskærmet og holder forstyrrende stråling ude. Hvis dit antennekabel er over to år gammelt eller er blevet beskadiget, så yder det ikke nok beskyttelse mod stråling, og vi anbefaler derfor, at de bliver udskiftet.

Du kan købe YouSee Ready-kabler i diverse elektronikbutikker.

Hvis antennekablet er i orden, men du stadigvæk har problemer, så skal du kontakte os.