Hvordan genstarter og nulstiller jeg min tv-boks?

Hvis du har problemer med at se YouSee Tv, kan du først prøve at genstarte din tv-boks. Det hjælper i langt de fleste tilfælde.

Der er to måder at genstarte din tv-boks på.

1. Du kan tage strømmen fra tv-boksen. Vi anbefaler denne metode.

1. Du tager strømmen ved enten at slukke på Tænd/sluk-knappen bag på tv-boksen eller ved at slukke for den stikkontakt, som tv-boksen er forbundet til.
  2. Vent 10-15 sekunder og tænd så igen. Det burde fikse dine tv-problemer.
Saadan slukker du for stroemmen på din Humax tv-boks

2. Du kan genstarte din tv-boks med din fjernbetjening

1. Tænd din tv-boks og dit tv.
  2. Vælg Menu på fjernbetjeningen til din tv-boks.
  3. Vælg Så punktet Indstillinger.
  4. Vælg Avancerede indstillinger.
  5. Vælg Genstart tv-boksen.
  6. Vælg så OK til Genstart tv-boksen.
  7. Din tv-boks vil nu genstarte.
Har du stadig problemer, anbefaler vi, at du nulstiller din tv-boks.
Her kan du se dine Avancerede indstillinger
Bemærk, at selvom du nulstiller din tv-boks, beholder du stadig dine optagelser.

Gendan indstillinger på din tv-boks

Gendannelse af indstillinger sletter ikke favoritmarkeringer eller optagelser. Vi viser dig her, hvordan du gør.

1. Tænd din tv-boks og dit tv

2. Vælg Menu på fjernbetjeningen til din tv-boks

3. Vælg Indstillinger i menuen til venstre

3. Vælg Avancerede indstillinger

4. Vælg nu Gendan indstillinger

Under Avancerede indstillinger skal du vælge Gendan indstillinger

5. Vælg OK til Gendan indstillinger

6. Din tv-boks vil nu genstarte. Når tv-boksen er startet op igen, vil standardindstillingerne være tilbage

Vælg OK til Gendan indstillinger

Gendan til fabriksindstillinger

Gendannelse af fabriksindstillinger formaterer harddisken og sletter ALLE optagelser! Du beholder dine favoritmarkeringer. Vi viser dig her, hvordan du gør.

1. Tænd din tv-boks og dit tv

2. Vælg Menu på fjernbetjeningen til din tv-boks

3. Vælg Indstillinger i menuen til venstre

3. Vælg Avancerede indstillinger

4. Vælg nu Gendan fabriksindstillinger

5. Vælg OK til Gendan fabriksindstillinger

6. Din tv-boks vil nu genstarte. Når tv-boksen er startet op igen, vil den være nulstillet
Sådan nulstiller du din YouSee tv-boks til fabriksindstillinger. Husk, det sletter alle dine optagelser.

Virker det stadig ikke?

Hvis du fortsat har problemer med dit tv, selvom du både har genstartet og nulstillet din tv-boks, kan du kontakte Kundeservice.