Hvordan får jeg alle mine tv-kanaler igen?

Har du intet tv-signal, så du har mistet alle dine tv-kanaler? Herunder finder du en guide, hvor du får fire forslag til, hvordan du finder fejlen og får dine tv-kanaler igen.

1. Tjek, om der er driftsforstyrrelser i dit område

Tjek som det første, om der er generelle driftsproblemer i dit område. Nedbrud og driftsforstyrrelser forekommer desværre. Vi registrerer typisk fejl inden for 15 minutter.

Se om din adresse er ramt af driftsforstyrrelser.

2. Bruger du det rigtige netværks-id?

Problemet kan skyldes, at du ikke bruger det rigtige netværks-id til at indlæse kanalerne. Måden, du indlæser kanalerne på, afhænger af dit tv. Du skal bruge et af disse netværks-id'er:

• Tv-pakke uden Bland Selv. Netværks-id: (00)100.
  • Tv-pakke med Bland Selv og Grundpakken kombineret med Ekstrakanaler eller Ekstrapakker. Netværks-id: (00)111.

Se hvordan du indlæser dine tv-kanaler

3. Er der problemer med din forstærker?

Bruger du en forstærker til signalet, kan den være skyld i fejlen. Tjek, om forstærkeren er tændt og lyser.

4. Tjek, om antennekablet skal udskiftes

Det er vigtigt, at alle dine kabler er af høj kvalitet. Det betyder, at de er ordentligt afskærmede og holder forstyrrende stråling ude. Hvis kablerne er over to år gamle eller er blevet beskadiget, så yder de ikke nok beskyttelse mod stråling, og vi anbefaler derfor, at de bliver udskiftet.

Du bør spørge en fagmand i din lokale elektronikbutik til råds om at finde de bedst mulige kabler.

5. Smart TV?

Har du et Smart TV, fx et Philips eller et Sony TV, med Android TV. Så kan det være nødvendigt at lave en genstart af dit TV. Det er ikke nok blot at sætte det i dvale, TV'et skal genstartes helt. Det gøres typisk ved at holde Tænd/Sluk-knappen inde. Eventuel kan du slukke helt for strømmen til dit TV på stikkontakten.

Mangler du stadig dine tv-kanaler?

Har du gennemgået det ovenstående, og har du stadig problemer, så kan du kontakte os her.

Husk, du kan stadig se YouSee tv på YouSee Tv & Film-appen og på tv.yousee.dk