Hvad kan jeg gøre ved en langsom tv-boks?

Vi har samlet en række råd, som forhåbentlig kan hjælpe dig, der oplever, at din tv-boks er blevet langsom.

1. Tænd og sluk din tv-boks

I rigtig mange tilfælde skal der faktisk ikke mere til at fikse problemet end en genstart af din tv-boks.

Når du skal genstarte din tv-boks, så anbefaler vi, at du slukker på Tænd/sluk-knappen bag på.

Vent så 10-15 sekunder og tænd tv-boksen igen.

2. Slet indhold på tv-boksen (Gælder kun tv-boks med harddisk)

Har du en tv-boks med harddisk (Humax YSR2000), og oplever du tv-boksen bliver langsom. Så kan det skyldes, at tv-boksens harddisk er fyldt. Hvis harddisken er fyldt, så kan tv-boksen blive meget langsom. Du kan derfor prøve at frigøre plads på harddisken ved at slette noget indhold.

Få hjælp til, at slette indhold

3. Luk programmer, der bruger internet

Prøv at slukke for programmer eller andet, der optager båndbredde. Din tv-boks kører nemlig over din bredbåndsforbindelse, og hvis der eksempelvis er flere, der streamer film samtidigt med, at du ser fjernsyn, så kan det have betydning for, hvordan tv-boksen opfører sig.

Hvis det hjælper at slukke for de øvrige programmer, kan du overveje om du skal opgradere din bredbåndshastighed, så den passer til dit behov.

Har du stadigvæk problemer, så skal du kontakte os.