Hvad gør jeg, hvis jeg mangler en eller flere af mine kanaler?

Her i guiden får du to gode råd, som i de fleste tilfælde kan hjælpe dig med at få dine tv-kanaler tilbage, hvis du mangler én eller flere af dem.

1. Genstart dit udstyr

Ofte skal der faktisk ikke mere end en genstart af din tv-boks til at fikse din forbindelse. Vær opmærksom på, at du skal genstarte denne type tv-boks på en særlig måde:

1. Sluk dit modem på tænd/sluk-knappen.

2. Sluk din tv-boks på tænd/sluk-knappen. Har du flere tv-bokse, skal du også slukke dem.

3. Tænd modemmet igen. Efter kort tid vil den begynde at blinke.

4. Når @-lampen lyser konstant, skal du tænde for din tv-boks. Har du flere tv-bokse, skal du vente med at tænde dem.

5. Kan du se tv som normalt på hovedboksen, kan du tænde for de andre tv-bokse.

2. Nulstil din kanalrækkefølge

Det kan tit hjælpe at nulstille din kanalrækkefølge og sætte den tilbage til standardopsætningen.

1. Tryk Menu på din fjernbetjening til tv-boksen.

2. Vælg Indstillinger og herefter TV.

3. Klik på Arranger kanaler, og tryk Gem.

4. Vælg Skift rækkefølge.

5. Vælg Gendan standard, og tryk Gem.

6. Tryk på Menu, og vælg Se tv.

Stadig problemer med dine tv-kanaler?

Er de forsvundne tv-kanaler ikke tilbage, er du velkommen til at ringe til os på 70 70 40 40.

Husk, at du kan benytte YouSee Tv & Film-appen på mobil og tablet eller tv.yousee.dk på pc indtil problemet er løst.