Hvad gør jeg, hvis jeg mangler en eller flere af mine kanaler?

Her i guiden får du fire gode råd, som forhåbentlig kan hjælpe dig med at få dine tv-kanaler tilbage, hvis du mangler en eller flere af dine tv-kanaler.

1. Bruger du de rigtige netværksoplysninger?

Problemet med de manglende kanaler kan skyldes, at du ikke bruger det rigtige netværks-id til at indlæse kanalerne. Måden, du indlæser dine kanaler på, afhænger af dit tv.

Se her, hvordan du indlæser dine kanaler

2. Tjek, om dine kabler skal udskiftes

Det er vigtigt, at alle dine kabler er YouSee Ready, da andre elektroniske apparater i hjemmet ellers kan påvirke signalet med deres stråling. Hvis kablerne er over to år gamle eller er beskadigede, anbefaler vi dig at skifte dem ud, så signalet er ordentligt beskyttet mod stråling. Læs mere om kabler og stråling her.

Du kan købe YouSee Ready-kabler i en elektronikbutik.

3. Du kan kun se valgfrie kanaler med tv-boks

Har du et abonnement med valgfrie kanaler, skal du have en tv-boks eller bruge et ekstra-kort for at se de kanaler, du har valgt. Du kan derfor ikke se kanalerne på tv, der ikke har tilkoblet en tv-boks eller et ekstra-kort. Har du brug for en tv-boks, så kontakt os

4. Bruger du antennesplitter eller forstærker?

Bruger du en antennesplitter til at koble flere tv til antennestikket? Prøv at fjerne splitteren, og saml kablet igen, så signalet går direkte til det enkelte tv. Hvis det løser problemet, er signalet i din bolig ikke stærkt nok til at blive delt mellem flere tv. Du har derfor brug for en forstærker. Den kan du købe i en elektronikbutik.

Har du allerede en forstærker? Tjek, om den er tændt og lyser.

Stadig problemer med kanalerne?

Er de forsvundne kanaler ikke tilbage, er du velkomme til at kontakte os. Så prøver vi at hjælpe dig videre hurtigst muligt.

Husk, at du også kan bruge YouSee Tv & Film-appen eller tv.yousee.dk, når du gerne vil se tv med YouSee.