Hvad gør jeg, hvis jeg mangler en eller flere af mine kanaler?

Vi har samlet en række råd, som forhåbentlig kan hjælpe dig, der mangler en eller flere af dine tv-kanaler.

1. Bruger du de rigtige netværksoplysninger?

Problemet med de manglende kanaler kan skyldes, at du ikke bruger det rigtige netværks-id til at indlæse kanalerne. Måden du indlæser dine kanaler på afhænger af dit tv.

Se hvordan du indlæser dine kanaler

2. Tjek om dine kabler skal udskiftes

Problemet kan skyldes indstråling fra andre elektroniske apparater i hjemmet. Det er derfor vigtigt, at alle dine kabler er YouSee Ready. Det betyder, at de er ordentligt afskærmede og holder forstyrrende stråling ude. Hvis kablerne er over to år gamle eller er blevet beskadiget, så yder de ikke nok beskyttelse mod stråling, og vi anbefaler derfor, at de bliver udskiftet. Du kan købe YouSee Ready-kabler i elektronikbutikker.

Læs mere om kabler og indstråling

3. Husk at valgfrie kanaler kun kan ses med tv-boks

Har du et abonnement med valgfrie kanaler, så skal du have en tv-boks tilkoblet eller bruge et ekstra-kort for at se de kanaler, du har valgt. Problemet kan derfor være, at du IKKE har tilkoblet en tv-boks eller et ekstra-kort på det fjernsyn, hvor du mangler kanalerne. Har du brug for en tv-boks, så kontakt os

4. Bruger du antennesplitter eller forstærker?

Hvis du benytter en antennesplitter, såsom en t-splitter, til at koble flere tv til det samme antennestik, så prøv at fjerne splitteren, så du i stedet kabler direkte fra antennestikket til det enkelte tv. Hvis det hjælper at fjerne splitteren, så er signalet i din bolig ikke stærkt nok, og du skal derfor have en forstærker. Den kan du købe i diverse elektronikbutikker.

Har du allerede en forstærker, så tjek først om den er tændt og lyser. Hvis den lyser, men du stadigvæk oplever signalproblemer, så kan det godt tyde på, at forstærkeren er defekt og skal udskiftes.

Hvis du har gennemgået alle punkterne, men stadigvæk har problemer, så skal du kontakte os.

Husk, at du kan benytte YouSee Tv & Film-appen på mobil og tablet eller tv.yousee.dk på pc indtil problemet er løst.