Hvad gør jeg, hvis jeg mangler en eller flere af mine kanaler?

Vi har samlet en række råd, som forhåbentlig kan hjælpe dig, der mangler en eller flere af dine tv-kanaler.

1. Sluk og tænd din tv-boks

I rigtig mange tilfælde skal der faktisk ikke mere til at fikse din forbindelse end en genstart af din tv-boks.

Vi anbefaler, at du slukker på Tænd/sluk-knappen bag på.

Vent så 10-15 sekunder og tænd tv-boksen igen.

Saadan slukker du for stroemmen på din Humax tv-boks

2. Tjek om dine kabler skal udskiftes

Problemet kan skyldes indstråling fra andre elektroniske apparater i hjemmet. Det er derfor vigtigt, at alle dine kabler er YouSee Ready. Det betyder, at de er ordentligt afskærmede og holder forstyrrende stråling ude. Hvis kablerne er over to år gamle eller er blevet beskadiget, så yder de ikke nok beskyttelse mod stråling, og vi anbefaler derfor, at de bliver udskiftet.

Du kan købe YouSee Ready-kabler i diverse elektronikbutikker.

Læs mere om kabler og indstråling

Hvis du har gennemgået alle punkterne, men stadigvæk har problemer, så skal du kontakte os.

Husk, at du kan benytte YouSee Tv & Film-appen på mobil og tablet eller tv.yousee.dk på pc indtil problemet er løst.