Sådan gør du, hvis du mangler en eller flere kanaler på din Humax Tv-boks

Humax tv-boksSkift valg

Brug altid det HDMI-kabel, som vi har sendt dig.
Så er du nemlig sikker på, at eventuelle udfald eller sort skærm ikke skyldes dit kabel.

1. Genstart din tv-boks

Det gør du ved at slukke den bagpå. Vente 10 sekunder og tænde den igen.

Humax_sluk-knap_416

2. Tjek, om dine kabler skal udskiftes

Det er vigtigt, at dine kabler er af høj kvalitet og afskærmede, så de holder forstyrrende stråling ude. Hvis de er mere end to år gamle – eller beskadiget – så beskytter de ikke nok mod stråling. Og vi anbefaler, at du skifter dem.

Her kan du læse mere om kabler og stråling.

Virker det stadig ikke?

Kontakt os endelig - så kigger vi på det sammen.

Imens du venter på, at dine tv-kanaler kommer tilbage, kan du bruge YouSee Play-appen på mobil og tablet. Eller play.yousee.dk på din computer.