Hvad gør jeg, hvis jeg mangler en eller flere af mine kanaler?

Brug altid det medfølgende HDMI-kabel!

Oplever du udfald i tv-kanaler eller sort skærm, så kan det skyldes det HDMI-kabel, som du har forbundet tv-boksen til dit tv med.

Her i guiden får du to gode råd, som forhåbentlig kan hjælpe dig med at få dine tv-kanaler tilbage, hvis du mangler én eller flere af dem.

1. Genstart din tv-boks

Ofte skal der faktisk ikke mere end en genstart af din tv-boks til at fikse din forbindelse.

1. Sluk din tv-boks på tænd/sluk-knappen.
  2. Vent 10-15 sekunder.
  3. Tænd tv-boksen igen.

2. Tjek, om dine kabler skal udskiftes

Det er derfor vigtigt, at alle dine kabler er af høj kvalitet. Det betyder, at de er ordentligt afskærmede og holder forstyrrende stråling ude. Hvis kablerne er over to år gamle eller er blevet beskadiget, så yder de ikke nok beskyttelse mod stråling, og vi anbefaler derfor, at de bliver udskiftet. Du bør spørge en fagmand i din lokale elektronikbutik til råds om at finde de bedst mulige kabler.

Læs mere om kabler og indstråling

Stadig problemer med tv-kanalerne?

Er de forsvundne kanaler ikke tilbage, så har du mulighed for at kontakte os her.

Husk, at du kan bruge YouSee Tv & Film-appen på mobil og tablet eller tv.yousee.dk på pc, indtil problemet er løst.