Hvad gør jeg, hvis jeg mangler en eller flere af mine kanaler?

Her i guiden får du to gode råd, som forhåbentlig kan hjælpe dig med at få dine tv-kanaler tilbage, hvis du mangler én eller flere af dem.

1. Genstart din tv-boks

Ofte skal der faktisk ikke mere end en genstart af din tv-boks til at fikse din forbindelse.

1. Sluk din tv-boks på tænd/sluk-knappen.
  2. Vent 10-15 sekunder.
  3. Tænd tv-boksen igen.

2. Tjek, om dine kabler skal udskiftes

Det er vigtigt, at alle kabler er YouSee Ready, da andre elektroniske apparater ellers kan påvirke signalet med deres udstråling. Er kablerne mere end to år gamle eller beskadigede? Så anbefaler vi dig at skifte dem ud, så signalet er ordentligt beskyttet med stråling. Læs mere om kabler og indstråling

Du kan købe YouSee Ready kabler i diverse elektronikbutikker.

Stadig problemer med tv-kanalerne?

Er de forsvundne kanaler ikke tilbage, så kan du ringe til os på 70 70 40 40 — så vil vi gøre alt for at hjælpe dig videre.

Husk, at du kan bruge YouSee Tv & Film-appen på mobil og tablet eller tv.yousee.dk på pc, indtil problemet er løst.