Hold din tv-boks opdateret

Din tv-boks, skal altid have adgang til internettet. Sørg for, at du har en stabil forbindelse mellem dit modem og din tv-boks. Vi anbefaler altid at du bruger det medfølgende netværkskabel til at forbinde tv-boksen med dit modem.

Modtager du tv igennem et antennestik i væggen, så er det vigtigt, at du også kobler tv-boksen til antennestikket med det medfølgende antennekabel. Nogle af vores tv-bokse modtager opdateringerne igennem antennekabler, præcis derfor er det vigtigt at koble tv-boksen til antennestikket.

Du kan se her, hvordan kablerne skal sidde i din tv-boks, for at den er forbundet korrekt.

Tv via antennestikket

Hvis du modtager tv via antennestikket, så skal din tv-boks se sådan ud bagpå, når den er forbundet korrekt.

Tv via telefonstikket

Hvis du modtager tv via telefonstikket, så skal din tv-boks se sådan ud bagpå, når den er forbundet korrekt.

Er din tv-boks forbundet korrekt, så modtager den automatisk opdateringer fra os, når vi sender dem ud. Du vil blive informeret på skærmen, når der er en opdatering tilgængelig.

Du har mulighed for at udsætte opdateringen i 1 time.

Hvis du tror din tv-boks ikke har modtaget en opdatering, så kan du selv få tv-boksen til at søge efter den.

1. Tryk på Menu på fjernbetjeningen
  2. Gå i Indstillinger og vælg Opdater tv-boksen
  3. Vælg Søg efter opdatering

Så leder tv-boksen selv efter den sidste nye opdatering. Du vil få besked på skærmen, hvis der er en opdatering tilgængelig og skal blot følge instruktionen på skærmen for at installere opdateringen.