Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan optage eller tilgå optagelser?

Har du problemer med at optage eller tilgå dine optagelser på tv-boksen, så har vi samlet en række punkter, som forhåbentlig fikse det.

1. Sluk og tænd din tv-boks

I rigtig mange tilfælde skal der faktisk ikke mere til at fikse problemet end en genstart af din tv-boks.

Vi anbefaler, at du slukker på Tænd/sluk-knappen bag på.

Vent så 10-15 sekunder og tænd tv-boksen igen.

Saadan slukker du for stroemmen på din Humax tv-boks

2. Nulstil din tv-boks

Hvis det ikke hjælper at genstarte, så skal du prøve at nulstille din tv-boks.

Når nu nulstiller din tv-boks, så går den tilbage til standardindstillingerne, hvilket løser de fleste problemer.

Du skal være opmærksom på, at nulstillingen vil formatere din hard disk og slette alle dine optagelser

1. Vælg Menu på din tv-boks fjernbetjening

2. Vælg så punktet Indstillinger i menuen til venstre

3. Vælg Avancerede indstillinger

4. Vælg så Gendan fabriksindstillinger

5. Du skal nu bekræfte, at du vil gendanne fabriksindstillingerne ved at vælge OK.

Din tv-boks vil nu genstarte. Når den er startet op igen, vil den være nulstillet.

Sådan nulstiller du din YouSee tv-boks til fabriksindstillinger. Husk, det sletter alle dine optagelser.

Hvis du har prøvet det hele, men stadigvæk har problemer, så skal du kontakte os.