Vælg type af streaming

En god forbindelse giver den bedste streaming

Når du streamer via YouSee Tv & Film-appen, er det vigtigt, at du har så meget af din internetforbindelse til rådighed som muligt.
Det vil sige, at det er en god ide, at slukke eller slå internettet fra på andet udstyr, der også bruger din internetforbindelse.

Loaderhjulet kører, men der sker ingenting

Skabes der ikke forbindelse mellem appen og Chromecast, kan det ofte løses ved at genstarte appen.

• Luk appen.
  • Genstart evt. din mobil eller tablet.
  • Genstart appen.
  • Tryk på Chromecast ikonet igen.

Jeg kan ikke se Chromecast-ikonet

For at kunne bruge Chromecast, skal Chromecast og Tv & Film-appen bruge samme wi-fi-forbindelse.

Du kan finde hjælp til opsætning af Chromecast på deres hjemmeside.

Når Chromecast er sat op korrekt, vil du kunne se ikonet.