Har du problemer med at afspille på VPN-forbindelse?

Der gælder nogle specifikke regler omkring, hvor i verden du må se og bruge YouSee Tv & Film. Når du bruger et VPN (Virtual Private Network), så kan du skjule eller sætte din lokation til et andet sted end Danmark. Derfor er det et krav fra vores indholdsleverandører, at deres indhold ikke må vises, når du bruger en VPN-forbindelse, der skjuler din lokation.

Hvis du arbejder hjemmefra, så kan din arbejdsgiver stille som krav, at du skal bruge deres VPN-forbindelse. Det vil sige, at du ikke kan bruge YouSee Tv & Film på din arbejdscomputer.

Oplever du nedenstående fejlbesked, så skal du blot logge af din VPN-forbindelse, så kan du fortsætte med at bruge YouSee Tv & Film.