Mellempakken

Få alle de mest populære tv-kanaler i en af vores tv-pakker. Vælg en fast tv-pakke eller vælg selv dine tv-kanaler. Se her hvad Mellempakken indeholder:
  • ARD

ARD er en af Tysklands to landsdækkende public service-kanaler. Kanalen har en bred programflade med nyheder, reportager og dokumentarprogrammer fra ind- og udland, kultur, sport, serier og film. Særligt populære er de store musikshows. Udvalgte programmer sendes med danske undertekster.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• CANAL9

På Canal 9 er sendefladen fyldt med topfodbold hver uge. Mette Cornelius, Flemming Povlsen og David Nielsen guider seerne igennem kampene fra den hjemlige Alka Superliga i samarbejde med kanalens kompetente kommentatorer og reportere, der følger ligaen intenst fra alle de danske fodboldstadions. Fra udlandet byder Canal 9 på Serie A, La Liga og Europa League. Foruden fodbold viser Canal 9 også en række af de største og mest populære serier og film til mænd.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Disney Channel

Disney Channel tilbyder underholdning for hele familien og her finder man det bedste fra Disneys magiske verden. Kanalen viser en blanding af klassiske og nye film og populære serier. Alle programmer er enten med danske stemmer eller tekstede på dansk.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• dk4

Dansk kanal med over 80 procent danskproducerede programmer inden for fritid og hobby, form og sundhed, teater og litteratur. Kanalen sender koncerter med dansktop-musik og tysk schlagerpop. For sportsfans er der dansk basketball og speedway.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR1

På DR1 finder du en bred vifte af programmer – fra underholdningsshows og hus-og-have-programmer til aktuelle dokumentarprogrammer og prisbelønnede serier. Der vises desuden sport, nyhedsudsendelser, TV Avisen og film. En 'komplet' kanal, som viser noget for alle!

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR2

DR2 sender 24 timer i døgnet. Kanalen bringer nyheder, aktualitet, perspektiv, de væsentligste dagsordener i ind- og udland, tema-aftener, gastronomi og satire.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR3

DR3 byder seere med ungt sind velkommen inden for til et programtilbud med fokus på videnskab, dokumentar, humor, sport, fiktion og musik. Det er en tv-kanal til alle, der ikke kan få nok af nysgerrigt, eksperimenterende og underholdende tv.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR K

DR K er kulturkanalen, der beriger sine seere med oplevelser og viden. DR K giver danskerne indsigt og perspektiv med magasiner, filmperler, historiske programmer og musik.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR Ramasjang

DR Ramasjang er en børnekanal for børn i alderen 3 - 6 år. Her kan børnene møde alle de kendte DR-figurer. Kanalen sender fra 06.00 til 20.00.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR Ultra

DR Ultra er en børnekanal der henvender sig til de 7-12 årige. DR Ultra tager børnenes glæder, sorger og drømme seriøst, både i dokumentariske formater og i fiktion.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Folketinget

Kanalen giver mulighed for at følge møderne i Folketingssalen og nogle af de åbne høringer og udvalgsmøder, der finder sted på Christiansborg. Debatterne vises i sin helhed.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Infokanalen

Infokanalen er din guide til det store tv-udbud fra YouSee. På de små splitskærme er der mulighed for at se, hvad kanalerne sender lige nu, mens man på midterskærmen kan se anbefalinger, nyheder samt info om premierefilm på YouBio. Du kan også gå ind på yousee.tv/tvguide, hvis du vil fordybe dig i programoversigterne for de enkelte kanaler.

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Kanal 4

Kanal 4 er Danmarks kvindekanal med tid til nærvær og fordybelse. Kanal 4 sender vedkommende tv til alle Danmarks kvinder med et programunivers fyldt med inspirerende underholdning. Sid med på første række til stærke og medrivende danske programmer, romantiske film, dokumentarer og de bedste udenlandske serier.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Kanal 5

Actionpacked underholdning, nervepirrende krimiprogrammer og stærke reportageserier. Kanal 5 er hele Danmarks underholdningskanal med en bred vifte af dansk produceret underholdning, højspændte reportager og de bedste og største udenlandske film og serier. Kanal 5 er desuden hjemmebane for alle Danmarks VM-kvalifikationskampe.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• 6'eren

6’eren viser actionfilm, actionserier, comedy og er hver uge garant for fodbold i verdensklasse. Premier League, La Liga, Europa League, spansk og engelsk pokalfodbold samt VM-kvalifikationskampe. Følg dine favorithold, når de brillerer i intense opgør i de største ligaer og få præsenteret det bedste fra fodboldens verden af nogle af Danmarks mest kompetente værter og eksperter – det er for ægte fans.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• NDR

Den nordtyske kanal NDR har fokus på Nordtyskland. Kanalen sender levende debatter, programmer om den nordtyske natur og dyrelivet, aktuelle kulturmagasiner og underholdende serier og shows. Dagen igennem er der faste regionalprogrammer.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• NRK

NRK1 er en norsk kanal med en bred programflade: nyhedsdækning, regionale indslag, samfundsrelaterede programmer, underholdning, magasiner, sport, serier og film. Udvalgte programmer sendes med danske undertekster.

• Regional-tv

Fælleskanal for en række mindre tv-stationer i dit lokalområde.

• RTL HD

RTL er en tysk kanal, der byder på film, underholdende serier, shows og quizzer. Kanalen sender døgnet rundt.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• SVT1

SVT1 er en svensk public service-kanal med en bred programflade for alle målgrupper. Kanalen byder på nyheder, sport, skole-tv, børneudsendelser, underholdning, kultur- og dokumentarprogrammer, interview og debat. Desuden sender SVT1 også svenske og udenlandske film og serier. Udvalgte programmer sendes med danske undertekster.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• SVT2

SVT2 er en svensk public service-kanal med fokus på debat- og dokumentarprogrammer, fakta, kultur og underholdning. Programfladen byder også på sport og film. Udvalgte programmer sendes med danske undertekster.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TLC

TLC byder på en blanding af fakta, humor, fordybelse samt passionerede og skæve personligheder med begge ben på jorden. Her finder du inspirerende og autentiske programmer med humor og kant. Se bl.a. Say Yes to the Dress, Cake Boss og Masterchef.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV 2

TV2 har en bred programflade. Kanalen har programmer for børn og unge, faste nyhedsindslag med Vejret og Sporten, samfundsrelaterede programmer, drama- og krimiserier og populære film. TV2 sender fra de største sportsbegivenheder, hvor danskere er med fremme. TV2 har desuden populær underholdning.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Nej

Bemærk: Du kan tilkøbe TV2 Ude, som giver adgang til TV2 selvom du ikke er på dit YouSee Bredbånd. Kontakt Kundeservice på 70 70 40 40 for at købe TV2 Ude.

• TV 2 Charlie

TV 2 Charlie er tv for det modne seerpublikum. Kanalen har fokus på underholdning og sender koncerter med populærmusik, quizzer, talkshow og revy. Programfladen er krydret med populære drama- og krimiserier samt gensyn med gode danske film.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV 2 NEWS

TV 2 News sender nyheder og reportager fra ind- og udland døgnet rundt hele ugen. Kanalen har egne aktuelle magasiner, der dækker finansverdenen, de politiske arenaer, kulturscenen og sportsverdenen.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV2 Regioner

Nyheder og reportager fra din lokale TV2 region.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV2 Zulu

TV2 Zulu er kendt som en comedy kanal, hvor du får masser af underholdning fra danske komikere og de store udenlandske comedy-stjerner. TV2 Zulu viser også populære amerikanske tv-serier og marathon serie-søndage med hele sæsoner af populære serier - og så selvfølgelig film!

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV3

TV3 er kanalen med de mange velkendte egenproducerede familie- (og reality) programmer samt et hav af store film og spændende serier.

TV Arkiv / Periode: Ja / 2 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV3 Plus

TV3+ giver dig en super cocktail af klassiske serier, populære film og fede sportsoplevelser!

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV3 Puls

Inspirerende og fascinerende livsstilsprogrammer af høj kvalitet. Herudover er TV3 PULS en kanal med gode film og stærke serier.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV4

TV4 er en populær svensk tv-kanal. Underholdningskanalen sender hovedsageligt amerikanske serier, film, sport samt nyheder.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• ZDF

ZDF er en af Tysklands to public service-kanaler. Som ARD har kanalen en bred programflade med nyhedsdækning, samfundsrelaterede programmer, underholdning med shows, magasiner, sport, serier og film. Udvalgte programmer sendes med danske undertekster.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja