Sådan aktiverer du AirPlay i iOS 10

AirPlay kræver en trådløst forbindelse og vises kun på din iPhone eller iPad, hvis du er forbundet til en AirPlay-aktiveret router på det samme trådløse netværk.
Det er ikke muligt at benytte AirPlay via Android eller Windows Phone.

1. For at aktivere AirPlay, skal du åbne den YouSee-app, som du ønsker at bruge på din iPhone eller iPad og logge ind.

Du kan både bruge AirPlay på YouSee Musik app og på YouSee Tv & Film app.
I eksemplet her bruger vi YouSee Tv & Film app.

2. Tryk på Airplay-ikonet i højre hjørne.

3. Du får nu vist den eller de enheder, du kan afspille musik, tv, film og serier med via Airplay. Vælg den enhed, du ønsker at afspille på.

AirPlay kontrolpanel

1. Vælger du at starte AirPlay fra kontrolpanelet, må du ikke vælge AirPlay fra første side, men skal swipe til side to.

2. Fra side to trykker du på pilen nederst til højre, hvorefter du kan vælge den enhed, du ønsker at bruge.

Gå til YouSee Tv & Film app og start afspilningen.