Sådan aktiverer du AirPlay i iOS 11

AirPlay kræver en trådløst forbindelse og vises kun på din iPhone eller iPad, hvis du er forbundet til en AirPlay-aktiveret router på det samme trådløse netværk.
Det er ikke muligt at benytte AirPlay via Android eller Windows Phone.

1. For at aktivere AirPlay, skal du åbne den YouSee-app, som du ønsker at bruge på din iPhone eller iPad og logge ind.

Du kan både bruge AirPlay på YouSee Musik app og på YouSee Tv & Film app. I eksemplet her bruger vi YouSee Tv & Film app.

2. Find den udsendelse du vil se og start så udsendelsen.

3. Tryk på Airplay-ikonet.

4. Du vil nu få vist den eller de enheder, du kan afspille musik, tv, film og serier med via Airplay.
Vælg den enhed, du ønsker at afspille på.
Tryk så Done.

AirPlay kontrolpanel

1. Vælger du at starte AirPlay fra kontrolpanelet, må du ikke vælge Dubler skærm/Screen Mirroring. Du skal i stedet vælge kontrolcenter for lyd.

2. Her trykker du på AirPlay-ikonet til højre.

3. Nu skal du vælge den enhed, du ønsker at bruge.

Gå til YouSee Tv & Film app og start så afspilningen.