Sådan aktiverer du Chromecast

Bruger du Chromecast via din smartphone eller tablet, skal du huske at downloade Google Home app til din smartphone eller tablet. Husk at din enhed og din Chromecast skal være på samme netværk. Google Home app kan du hente til til iOS på App Store eller du kan hente den til Android på Google Play.

OBS: Mange tv har en indbygget Chromecast funktion, så du ikke behøver at købe og tilslutte en Chromecast til dit tv. Bemærk dog, at YouSee ikke yder support på denne løsning. Dette skyldes at denne løsning er afhængig af tv-producenternes software for at virke optimalt. Vi kan derfor ikke garantere, at den indbyggede Chromecast fungerer med YouSee Tv & Film appen.

1. For at aktivere Chromecast, skal du etablere forbindelse mellem dit tv og din smartphone eller tablet. Det gør du ved at åbne YouSee Tv & Film appen og trykke på Chromecast-ikonet i højre hjørne.
2. Du får nu vist en liste med de Chromecasts, der er tilsluttet det samme trådløse netværk, som din smartphone eller tablet.

3. Vælg den Chromecast, der svarer til donglen i dit tv, og vent til der er oprettet forbindelse.

4. Når forbindelsen er oprettet, kan du afspille tv, film og serier på din smartphone og tablet, hvorefter det bliver vist på din tv-skærm.
5. For at afbryde Chromecast-forbindelsen, skal du trykke på Chromecast-ikonet og derefter på Afbryd forbindelsen.