Hvordan indlæses tv-kanaler på LG?

Video: Indlæs tv-kanaler på LG

Se vores videoguide til, hvordan du søger efter tv-kanaler på dit LG-tv.

Video: Indlæs tv-kanaler på LG (web ios)

Følg trin-guiden

Fandt du ikke hjælp i vores video, kan du i stedet følge vores trin-for-trin guide nedenfor.

Har dit tv en anden menuopsætning, kan du finde manualer til de fleste tv på producentens hjemmeside.

1. Du starter med at gå ind i menuen på dit tv.

2. Herinde vælger du Avancerede indstillinger i bunden og trykker på OK.

3. Gå til punktet Kanaler og vælg Kanalindstilling og tryk igen på OK.

4. På næste side vælger du Autoindstilling og trykker på OK.

5. Herinde skal du markere Kabel og trykke på OK igen.

6. Under kabeloperatør vælger du YouSee, og ja - så trykker du på OK.

7. Gå videre til Frekvens og tryk på OK.

8. Frekvensen skal sættes til 450000

9. Står der ikke noget i Symbolrate eller Modulering skal du sætte Symbolrate til 6875 og Modulering til 64 QAM.

10. Gå til Netværks-id og tryk på OK.

11. Så indtaster du 100.

Har du Bland Selv eller Ekstrakanaler i din tv-pakke, skal du indtaste 111 i stedet for.

12. Markér herefter Næste og tryk på OK.

Bare rolig, du er snart nået igennem guiden.

13. Du går i gang med søgningen ved at trykke OK ved Start.

14. Når tv'et er færdig med at søge dine kanaler, afslutter du ved at trykke OK ved Færdig.