Hvordan vil du have hjælp?

Hvordan indlæser jeg tv-kanaler på LG?

1. Du starter med at gå ind i menuen på dit tv.

2. Herinde vælger du Avancerede indstillinger i bunden og trykker på OK.

3. Gå til punktet Kanaler og vælg Kanalindstilling og tryk igen på OK.

4. På næste side vælger du Autoindstilling og trykker på OK.

5. Under autoindstilling af din kanalindstilling skal du markere Kabel og trykke på OK igen.
6. Under kabeloperatør vælger du YouSee og trykker OK.
7. Gå videre til Frekvens og tryk på OK.
8. Frekvensen skal sættes til 450000.

9. Står der ikke noget i Symbolrate eller Modulering, skal du sætte Symbolrate til 6875 og Modulering til 64 QAM.

10. Gå til Netværks-id og tryk OK.

11. Under netværks-id skal du indtaste 100.
Bemærk: Har du Bland Selv eller Ekstrakanaler i din tv-pakke, skal du indtaste 111 i stedet for.

12. Markér herefter Næste og tryk på OK.

13. For at komme i gang med kanalsøgningen, skal du markere Start og trykke OK på din fjernbetjening.

14. Når dit tv har afsluttet fremsøgningen af dine kanaler, afslutter du ved at trykke OK ved Færdig.