Hvordan indlæser jeg tv-kanaler på mit tv fra Philips?

Her kan du se, hvordan du indlæser tv-kanalerne på dit Philips tv. Ligner billederne ikke menuen på dit tv, kan det være vores anden vejledning kan hjælpe dig.

1. Tryk på huset på din fjernbetjening.

2. Vælg Opsætning i menuen og tryk OK på din fjernbetjening.

3. Vælg Søg efter kanaler i opsætningsmenuen og klik OK.

4. Vælg Geninstaller kanaler og tryk på OK på fjernbetjeningen.

5. Vælg Danmark og tryk på OK.

6. Vælg Kabel (DVB-C) og tryk på OK.

7. Vælg Start og tryk på OK på din fjernbetjening.

8. Indtast netværks-id.

Brug netværks-ID 100. Hvis du har tv med Bland Selv eller Ekstrakanaler, skal du bruge netværks-id 111.

9. Markér Udført og tryk på OK.

10. Nu indlæses tv-kanalerne.

God fornøjelse!

Hvis ovenstående ikke hjælper dig, kan du prøve at tage kontakt til Philips' Support, eller du kan kigge i manualen til dit tv.