Hvordan indlæser jeg tv-kanaler på mit Samsung tv?

1. Først skal du trykke på menu-knappen på din fjernbetjening.

2. Så vælger du punktet Udsendelse i menuen. Brug så piletast mod højre.

3. Her trykker du på Automatisk søgning.

4. På næste trin i menuen vælger du igen Automatisk søgning.

5. Markér nu Start for at gå videre.

6. På næste side skal du gå ned til Operatørvalg.

7. Her vælger du YouSee.

8. Nu skal du trykke dig ind til Netværk.

9. Ved Netværks-ID skal du indtaste 100. Har du Bland Selv eller Ekstrakanaler i din tv-pakke, skal du indtaste netværks-ID 111.

10. Ved Frekvens indtaster du 450000.

11. Så trykker du på Søg. Nu går dit tv i gang med at søge efter dine tv-kanaler.