Vælg medie

Hvordan vil du foretrække at få hjælp?

Hvordan indlæses tv-kanaler på Samsung?

Her kan du se vores video-guide, der viser, hvordan du indlæser dine digitale kanaler på Samsung-tv.

Indlæs dine digitale tv-kanaler på dit Samsung-tv

Følg trin-guiden

Fandt du ikke hjælp i vores video-guide, kan du i stedet følge vores trin-for-trin guide nedenfor.

1. Først skal du trykke på menu-knappen på din fjernbetjening.

2. Så vælger du punktet Udsendelse i menuen. Brug så piletast mod højre.

3. Her trykker du på Automatisk søgning.

4. På næste side vælger du igen Automatisk søgning.

5. Markér nu Start for at gå videre.

6. På næste side skal du gå ned til Operatørvalg

7. Her vælger du YouSee

8. Nu skal du trykke dig ind til Netværk

9. Ved Netværks-ID skal du indtaste 100.  Har du Bland Selv eller Ekstrakanaler i din tv-pakke, skal du indtaste netværks-ID 111.

10. Ved Frekvens indtaster du 450000.

11. Så trykker du på Søg, og nu går dit tv i gang med søge efter dine tv-kanaler.

Har dit tv en anden menuopsætning, kan du finde manualer til de fleste tv på producentens hjemmeside.