Opdatér dine tv-kanaler med en kanalsøgning

Denne guide er til en generel opsætning.
Vi yder hverken telefonisk eller skriftlig support på kanalsøgning.
Hvis guiden ikke passer til dit tv, skal du henvende dig til tv-producenten.

Hvornår skal jeg lave en kanalsøgning?

• Når du har fået et nyt tv.

• Når vi giver dig besked om, at der er sket ændringer i din tv-pakke og at du skal opdatere dine kanaler

Hvordan laver jeg en kanalsøgning?

Du skal følge den vejledning, der fulgte med dit tv. Du kan finde vejledningen på producentens hjemmeside. Vi har lavet en generel guide, du kan prøve, her:

1. Du skal bruge 2 tal i til kanalsøgningen:

Frekvensnummer
    450 MHz eller 450000 KHz - dit tv fortæller dig, om du skal indtaste MHz eller KHz. Er du EWII-kunde, skal du indtaste frekvens 143 MHz eller 143000 KHz.

Netværks-id
    100 (for normal tv-pakke) eller 111 (for Bland Selv-pakke eller tv-pakke med Ekstrakanaler).

2. Så går du ind i opsætnings-menuen på dit tv. Knappen til menuen kan hedde noget forskelligt afhængig af, hvilket tv og hvilken fjernbetjening, du har. Her kan du se 3 eksempler:

fjernbetjeninger
  1. Kig i menuen efter Udsendelse, Opsætning eller Kanalopsætning og start en automatisk indlæsning.

2. Kan du vælge mellem Digital og Analog indlæsning, skal du vælge Digital.

3. Bliver du bedt om at vælge Operatør, skal du vælge YouSee.

4. Indtast Frekvensnummer og Netværks-id for at begynde indlæsningen af dine tv-kanaler.

5. Til sidst får du besked på skærmen, når kanalerne er opdaterede.

Mangler du stadig kanaler?

Mangler du stadig en eller flere tv-kanaler, så kan du finde hjælp her.