Sådan opsætter du din Humax tv-boks via kabel.

Humax tv-boks - KabletSkift valg

Når du modtager en ny tv-boks, modtager du også nye kabler, som skal bruges, når du installerer din tv-boks.

image

YouSee yder ikke support på 3. parts udstyr.

Vi fraråder at du bruger 3. parts udstyr, fordi vi ikke kan garantere stabil netværkstrafik til YouSee's tv-bokse.

Sådan tilslutter du din tv-boks.

1. Sæt det nye antenne-kabel i tv-boksen og tv-antenne-stikket i væggen.

2. Sæt dit nye HDMI-kabel i tv-boksen og i dit tv.

3. Sæt det nye netværkskabel med den gule ende i tv-boksen og den anden ende i din router.

4. Sæt til sidst strømkablet i tv-boksen og i stikkontakten.

image

Tænd nu tv-boksen på bagsiden på tænd/sluk-knappen.

Når boksen og dit tv er tændt, skal du på fjernbetjeningen til dit tv vælge HDMI via knappen Source eller AV.

image
  1. Sæt dit nye HDMI-kabel i tv-boksen og i dit tv.

2. Sæt det nye netværkskabel med den gule ende i tv-boksen og den anden ende i din router.

3. Sæt til sidst strømkablet i tv-boksen og i stikkontakten.

image

Tænd nu tv-boksen på bagsiden på tænd/sluk-knappen.

Når boksen og dit tv er tændt, skal du på fjernbetjeningen til dit tv vælge HDMI via knappen Source eller AV.

image

Når du har tilsluttet tv-boksen skal den opdateres.

1. Når boksen har fået forbindelse til internettet, ser du dette billede på din tv-skærm.

2. Tryk på OK på fjernbetjeningen.

image
  1. Så går boksen i gang med at opdatere. Det kan tage op til 5 minutter.

image
  1. Når boksen er opdateret, ser du dette billede.

2. Tryk på OK for at komme i gang med at se tv.

Du kan læse mere om YouSee tv-boksen her