Vælg din tv-boks

Hvordan opsætter jeg min tv-boks?

Når du modtager en ny tv-boks, modtager du også nye kabler, som skal bruges, når du installerer den nye tv-boks:

• antennekabel (skal du kun bruge, hvis du får leveret tv via antennestikket)
  • HDMI-kabel
  • netværkskabel
  • strømforsyning

Det er vigtigt, at du bruger de kabler, som følger med tv-boksen.

Kabler kan godt blive for gamle, så for at du kan få den bedste billedkvalitet leveret til dit tv, så skal du bruge de nye kabler, når du installerer din tv-boks.

Del 1: Tilslut din tv-boks

Sådan gør du, når du har tv via antennestikket

1. Sæt det nye antenne-kabel i tv-boksen og tv-antenne-stikket i væggen.
  2. Sæt dit nye HDMI-kabel i tv-boksen og i dit tv.
  3. Sæt det nye netværkskabel med den gule ende i tv-boksen og den anden ende i dit modem.
  4. Sæt til sidst strømkablet i tv-boksen og i stikkontakten.

Sådan gør du, når du har tv via telefonstikket

1. Sæt dit nye HDMI-kabel i tv-boksen og i dit tv.
  2. Sæt det nye netværkskabel med den gule ende i tv-boksen og den anden ende i dit modem.
  3. Sæt til sidst strømkablet i tv-boksen og i stikkontakten.

Tænd nu tv-boksen på bagsiden på tænd/sluk-knappen.

Når boksen og dit tv er tændt, skal du på fjernbetjeningen til dit tv vælge HDMI via knappen Source eller AV.

Del 2: Opdatér tv-boksen

1. Når boksen har fået forbindelse til internettet, ser du dette billede på din tv-skærm.

2. Tryk OK på fjernbetjeningen til boksen.

3. Så går boksen i gang med at opdatere. Det kan tage op til 5 minutter.

Har du fået ny tv-boks?

Vi har skiftet tv-boks på tv gennem telefonstikket til en ny, stærkere og meget bedre model, som hedder Humax.

Derfor kan der være nogle funktioner, som du er vant til at bruge på din gamle tv-boks, som måske ikke virker på helt samme måde på den nye tv-boks. Derfor har vi samlet en række tips til, hvordan du kommer hurtig i gang med et par af de vigtigste funktioner: