Vælg din tv-boks

Hvordan vil du have hjælp?

Hvordan opsætter jeg min tv-boks?

Del 1: Tilslut din tv-boks

1. Sæt det medfølgende antennekabel i antenne-indgangen på tv-boksen.

2. Slut den anden ende af kablet til tv-stikket i væggen.

3. Indsæt nu HDMI-kablet i tv-boksen og HDMI indgangen på dit tv.

4. Sæt nu netværkskablet med de gule ender i tv-boksen, hvor der står netværk.

5. Den anden ende sætter du i dit modem.

Vi anbefaler, at du bruger netværkskablet for at opnå det bedste og mest stabile signal.

6. Sæt nu strømkablet i tv-boksen og i en stikkontakt.

7. Tænd boksen på bagsiden på tænd/sluk-knappen.

8. Når boksen og dit tv er tændt, skal du på fjernbetjeningen til dit tv vælge HDMI knappen Source eller AV på fjernbetjeningen til dit tv.

Del 2: Opdatér tv-boksen

1. Når boksen har fået forbindelse til internettet, ser du dette billede på din tv-skærm.

2. Tryk OK på fjernbetjeningen til boksen.

3. Så går boksen i gang med at opdatere. Det kan tage op til 5 minutter.