Hvordan vil du have hjælp?

Hvordan opsætter jeg min tv-boks?

Her viser vi dig, hvordan du opsætter din nye tv-boks og tilslutter den til internettet via netværks-kabel.

Del 1: Tilslut din tv-boks

1
. Sæt det medfølgende antennekabel i antenne-indgangen på tv-boksen.

2. Slut den anden ende af kablet til tv-stikket i væggen.
Indsæt antennekabel i din nye YouSee tv boks
3. Indsæt nu HDMI-kablet i tv-boksen og HDMI indgangen på dit tv.
Billede af HDMI kabel, der indsættes i YouSee boksen
4. Indsæt nu netværkskablet med de gule ender i tv-boksen, hvor der står netværk.

5. Den anden ende sætter du i dit modem.

Vi anbefaler, at du bruger netværkskablet for at opnå det bedste og mest stabile signal.
6. Sæt nu strømkablet i tv-boksen og i en stikkontakt.

7. Tænd boksen på bagsiden på tænd/sluk-knappen.

8. Når boksen og dit tv er tændt, skal du på fjernbetjeningen til dit tv vælge HDMI knappen Source eller AV på fjernbetjeningen til dit tv.
Billede af strømkabel, der sættes til YouSee tv-boksen

Del 2: Opdatér tv-boksen

1. Når boksen har fået forbindelse til internettet, ser du dette billede på din tv-skærm.

2.  Tryk OK på fjernbetjeningen til boksen.
Billede af startbillede på YouSee tv boksen
3. Så går boksen i gang med at opdatere. Dette kan tage op til 5 minutter.
Billede af YouSee tv boksen, der opdatere
4. Når boksen er opdateret, ser du dette billede.

5. Tryk på OK for at komme igang med at se tv.
YouSee tv boksen er ny opdateret
Du kan læse mere om YouSee tv-boksen her