Vælg medie

Hvordan vil du foretrække at få hjælp?

Hvordan opsætter jeg min tv-boks?

Ser du teksten Serialnumber not found på tv-boksen, skal du kontrollere hvilken leveringsdato du har fået oplyst på din ordrebekræftelse. Du skal være opmærksom på, at tv-boksen først vil virke fra den dato der er oplyst på ordrebekræftelsen.

For at få den mest stabile forbindelse til din tv-boks anbefaler vi, at du tilslutter netværkskablet mellem din boks og dit bredbåndsmodem.

Få hjælp til opsætningen med vores trin for trin-guide eller hjælpevideo nedenfor.

Før du går i gang med at opsætte din tv-boks, skal du først:

1. Sætte de to batterier i fjernbetjeningen.
  2. Fjerne folien fra tv-boksen
  3. Placere tv-boksen tæt på dit tv

Nu skal du tage det medfølgende antennekabel og sætte det til boksen i antenneindgangen.

Sæt den anden ende af kablet til i tv-stikket i væggen.
Indsæt antennekabel i din nye YouSee tv boks
Herefter tager du det sorte HDMI-kabel og slutter det til boksen.

Og den anden ende skal føres op til HDMI-indgangen på dit tv.
Billede af HDMI kabel, der indsættes i YouSee boksen

Så tager du netværkskablet med de gule ender og slutter den ene ende til boksen, hvor der står netværk.

Den anden ende sluttes til dit bredbåndsmodem.

Vi anbefaler, at du bruger netværkskablet for at opnå det bedste og mest stabile signal.

Du kan også opsætte tv-boksen trådløs.

Læs mere om den trådløse opsætning.

Som det sidste skal du sætte strømkablet til boksen og sætte stikket i en stikkontakt.

Tænd boksen på bagsiden på tænd/sluk-knappen.

Når boksen og tv'et er tændt, skal du vælge HDMI under source, AV eller en lignende knap på din fjernbetjening, hvor du kan vælge kilde.
Billede af strømkabel, der sættes til YouSee tv-boksen
Når boksen har fået forbindelse til internettet, ser du dette billede på din tv-skærm. Tryk OK på fjernbetjeningen til boksen.
Billede af startbillede på YouSee tv boksen
Nu går boksen i gang med at finde den nyeste opdatering.

Dette kan tage op til fem minutter.
I løbet af de fem minutter vil der på et tidspunkt være cirka 15 sekunder med sort skærm.

Billede af YouSee tv boksen, der opdatere
Når boksen er opdateret, klikker du på OK. Nu kan du gå i gang med at se tv på boksen.
YouSee tv boksen er ny opdateret

Hjælpevideo: Opsæt tv-boksen med netværkskabel

Du kan læse mere om YouSee tv-boksen her