Vælg din tv-boks

Hvordan bruger jeg tv-boksen over mit wi-fi?

Bemærk, at dit modem skal understøtte 5GHz-netværk for at kunne forbinde din tv-boks trådløst.

Del 1: Tilslut din tv-boks

Sådan gør du, når du har tv via antennestikket

1. Sæt det nye antenne-kabel i tv-boksen og tv-antenne-stikket i væggen.
  2. Sæt dit nye HDMI-kabel i tv-boksen og i dit tv.
  3. Sæt til sidst strømkablet i tv-boksen og i stikkontakten.

Sådan gør du, når du har tv via telefonstikket

1. Sæt dit nye HDMI-kabel i tv-boksen og i dit tv.
  2. Sæt så strømkablet i tv-boksen og i stikkontakten.

Nu kan du tænde boksen på bagsiden af tv-boksen på tænd/sluk-knappen.

Når du har tændt for dit wi-fi, tv-boksen og dit tv, skal du på fjernbetjeningen til dit tv vælge HDMI via knappen Source eller AV.

Del 2: Forbind boksen til dit netværk

1. Først trykker du Menu på fjernbetjeningen til tv-boksen.

2. Så vælger du punktet Indstillinger.

3. Du skal nu vælge Netværk i menuen.

4. Herinde markerer du Trådløse netværk og trykker på OK.

5. Nu går boksen i gang med at søge efter trådløse 5GHz-netværk.

6. Når dit trådløse netværk er fundet, markerer du det, og trykker OK på fjernbetjeningen.

7. Har du beskyttet dit trådløse netværk med en adgangskode, skal du indtaste den her.

8. Du markerer de bogstaver og tegn, du har i din kode. Tryk OK på fjernbetjeningen ved hvert tegn.