Vælg din tv-boks

Hvordan vil du have hjælp?

Hvordan bruger jeg tv-boksen over mit wi-fi?

Bemærk, at dit modem skal understøtte 5GHz-netværk for at kunne forbinde din tv-boks trådløst.

Del 1: Tilslut din tv-boks

1. Først sætter du det medfølgende antennekabel i antenneindgangen på tv-boksen.

2. Slut den anden ende af kablet til tv-boksen.

3. Indsæt nu HDMI-kablet i tv-boksen og HDMI-indgangen på dit tv.

Del 2: Forbind boksen til dit netværk

1. Først trykker du Menu på fjernbetjeningen til tv-boksen.

2. Så vælger du punktet Indstillinger.

3. Du skal nu vælge Netværk i menuen.

4. Herinde markerer du Trådløse netværk og trykker på OK.

5. Nu går boksen i gang med at søge efter trådløse 5GHz-netværk.

6. Når dit trådløse netværk er fundet, markerer du det, og trykker OK på fjernbetjeningen.

7. Har du beskyttet dit trådløse netværk med en adgangskode, skal du indtaste den her.

8. Du markerer de bogstaver og tegn, du har i din kode. Tryk OK på fjernbetjeningen ved hvert tegn.