Hvordan bruger jeg Humax tv-boksen over mit wi-fi?

Humax YS4000 Coax - TrådløstSkift valg

Din router skal understøtte trådløst 5GHz-netværk for at kunne forbinde din tv-boks trådløst. Du kan se i manualen til din router, om den understøtter 5GHz-netværk.

Del 1: Tilslut din tv-boks

Sådan gør du, når du har tv via antennestikket (Coax)

1. Sæt det nye antenne-kabel i tv-boksen og tv-antenne-stikket i væggen.

2. Sæt dit nye HDMI-kabel i tv-boksen og i dit tv.

3. Sæt til sidst strømkablet i tv-boksen og i stikkontakten.

image

Sådan gør du, når du har tv via telefonstikket (DSL eller Fiber)

1. Sæt dit nye HDMI-kabel i tv-boksen og i dit tv.

2. Sæt så strømkablet i tv-boksen og i stikkontakten.

image

Nu kan du tænde boksen på bagsiden af tv-boksen på tænd/sluk-knappen.

Når du har tændt for dit wi-fi, tv-boksen og dit tv, skal du på fjernbetjeningen til dit tv vælge HDMI via knappen Source eller AV.

Del 2: Forbind boksen til dit netværk

1. Først åbner du menuen på tv-boksen med din fjernbetjeningen til tv-boksen.

2. Så vælger du punktet Indstillinger.

Humax_YS4000_kabling_01
  1. Du skal nu vælge Netværk i menuen.

Humax_YS4000_kabling_02
  1. Herinde markerer du Tilslut trådløst og trykker på OK.

2. Nu går boksen i gang med at søge efter trådløse 5GHz-netværk.

Humax_YS4000_kabling_03
  1. Når dit trådløse netværk er fundet, markerer du det, og trykker OK på fjernbetjeningen.

Humax_YS4000_kabling_04
  1. Har du beskyttet dit trådløse netværk med en adgangskode, skal du indtaste den her.

2. Du markerer de bogstaver og tegn, du har i din kode. Tryk OK på fjernbetjeningen ved hvert tegn.

Humax_YS4000_kabling_05
  1. Afslut ved at markere OK, og tryk på OK på fjernbetjeningen.

2. Nu bliver du forbundet til dit trådløse wi-fi-netværk.

Du kan læse mere om YouSee tv-boksen her

Humax_YS4000_kabling_06

YouSee yder ikke support på 3. parts udstyr.

Vi fraråder at du bruger 3. parts udstyr, fordi vi ikke kan garantere stabil netværkstrafik til YouSee's tv-bokse.