Hvordan opsætter jeg tv-boksen trådløst til andre rum?

Denne vejledning er til dig med en hvid Homebox, som skal have tv i flere rum med trådløs forbindelse. Her skal du bruge en tv-boks, der ser sådan ud:
TDC digitalmodtager med indbygget trådløs enhed

Før du går i gang

Her får du instrukser til, hvordan du laver en trådløs installation af din YouSee tv-boks til tv i flere rum, hvis du har en hvid Homebox. Hvis du hellere vil have vejledningen i pdf-format, kan du downloade installationsvejledningen her.

1. Tjek, at du ikke prøver at installere en trådløs tv-boks før den installationsdag, der fremgår af din ordrebekræftelse

2. For at installere en trådløs tv-boks, skal du have en fungerende tv-installation fra YouSee. Det vil sige, at du allerede har en YouSee HomeBox og en YouSee Tv-boks (med harddisk). Du kan få hjælp til at opsætte tv-boksen med harddisk her

3. Du skal sikre dig, at din YouSee HomeBox og din YouSee Tv-boks (med harddisk) er tændt, før du fortsætter

4. Du skal nu vælge, hvor du vil placere din tv-boks. Placeringen af din tv-boks har betydning for, hvilket udstyr du skal bruge.

Placerer du boksen tæt på tv'et, kan du nøjes med at bruge et HDMI-kabel fra boksen til tv'et.

Foretrækker du, at boksen er placeret længere fra tv'et, skal du også bruge en infrarød forlænger.

Placeringen af din tv-boks

Første del: Installation af trådløs YouSee tv-boks

Du skal bruge følgende udstyr til at installere trådløs YouSee tv-boks til flere tv.

Det er vigtigt, at du bruger de medfølgende kabler til installationen. Selvom de kan ligne andre kabler, er de ikke nødvendigvis ens.

Udstyr til opsaetning
  1. Forbind din tv-boks og dit tv med HDMI-kablet. Brug HDMI-udgangen på din tv-boks og en ledig HDMI-indgang på tv’et
  2. Hvis din tv-boks ikke står synligt fremme eller står på afstand af dit tv, skal du tilslutte den infrarøde forlænger i stikket IR på bagsiden af din tv-boks. Placer den infrarøde forlænger ved eller på dit tv
  3. Tænd nu dit tv
  4. Indstil med din fjernbetjening dit tv til at vise den HDMI- eller SCART-indgang, du har tilsluttet tv-boksen til
Traadloes opsaetning med Hvid Homebox

Anden del: Tilslutning af trådløs tv-boks til hvid YouSee HomeBox

Du skal nu forbinde den trådløse tv-boks til din hvide Homebox
Hvid Homebox

1. Sæt strømforsyningen i strømstikket på bagsiden af den trådløse tv-boks samt i stikkontakten på væggen. Tænd på tænd/sluk-knappen på bagsiden.

2. Afvent følgende skærmbillede og følg instruktion

Traadloes opsaetning

3. Der kan gå op til 2 minutter, hvorefter opstarten af din tv-boks fortsætter.

Her skal du have tålmodigheden med dig, da det godt kan tage lidt tid før tv-boksen er klar.

Din tv-boks er nu klar til brug. God fornøjelse!

Traadloes opsaetning

Problemer med dårlig forbindelse?

Viser din tv-boks dårlig forbindelse eller mangler der et tv-billede kan du prøve at justere afstanden mellem din trådløse tv-boks og YouSee Homeboxen. Manglende trådløs forbindelse kan skyldes, at enhederne står for tæt på hinanden. Der skal være mindst 2-3 meter imellem dem. Står enhederne for langt fra hinanden, kan du dog også opleve problemer.