Hvordan ændrer jeg rækkefølgen på mine tv-kanaler på tv-boksen?

Ønsker du at lave din egen kanal-rækkefølge, kan du følge nedenstående guide:

1. Start med at trykke på menu-knappen på din fjernbetjening til tv-boksen.
  2. Klik dig frem til indstillinger og TV.
  3. Klik derefter på arranger kanaler.
  4. Nu kan du tilføje og fjerne kanaler ved at klikke på OK. Klik på skift rækkefølge for at ændre på den eksisterende rækkefølge af kanaler. Ved at bruge tasterne P+ og P- kan du hurtigt skifte op og ned.
  5. Tryk på gem, når du er færdig med at redigere i rækkefølgen på kanalerne.

Sådan ændrer du kanalernes rækkefølge til standard

Har du ændret på kanalernes rækkefølge eller lavet favoritlister, påvirker det, hvor de nye kanaler ligger. Ønsker du at ændre kanalernes rækkefølge tilbage til standard, skal du blot følge guiden her:

1. Start med at trykke på menu-knappen på din fjernbetjening til tv-boksen.
  2. Klik dig frem til indstillinger og TV.
  3. Klik derefter på arranger kanaler.
  4. Klik på marker alle.
  5. Tryk på gem.
  6. Klik på arranger kanaler.
  7. Klik på skift rækkefølge.
  8. Vælg gendan standard.
  9. Tryk på gem.
  10. Tryk på menu.
  11. Tryk på se tv.

Sådan ændrer du i din favoritliste

Har du lavet din egen favoritliste og ønsker at redigere i de valgte tv-kanaler, kan du følge nedenstående guide:

1. Start med at trykke på menu-knappen på din fjernbetjening til tv-boksen.
  2. Klik dig frem til indstillinger.
  3. Klik på vælg andre favoritter.
  4. Klik på den kanal, du ønsker i din favoritliste, hvorefter der kommer et flueben ud for kanalen.
  5. Tryk på gem, når du er færdig med at redigere i din favoritliste.