Hvordan sorterer jeg mine tv-kanaler på tv-boksen?

Du kan selv lægge dine kanaler i den rækkefølge, du ønsker.

Sådan gør du

1. Du trykker Menu på din fjernbetjening.

2. Gå til Indstillinger, og vælg kanalsortering.

3. Her kan du se alle de kanaler, du har til rådighed.

Du kan flytte kanalerne på to måder

1. Skift med piletasterne

Først skal du vælge den kanal, du ønsker at flytte.

Så trykker du OK på din fjernbetjening.

Herefter flytter du kanalen til den placering, du ønsker, og trykker på OK på fjernbetjeningen.

Nu ligger kanalen på den nye placering.

Når du er færdig med at flytte rundt på dine kanaler, skal du trykke på tilbage-knappen på din fjernbetjening.

Herefter indlæser tv-boksen kanalerne i den nye rækkefølge. Dette kan tage et par minutter.

2. Skift med nummertasterne

Du kan også stille dig på den kanal, du ønsker at flytte, indtaste den placering med nummertasterne, du ønsker kanalen skal have og afslutte med OK-knappen. Så flytter kanalen sig til den ønskede placering.

Når du er færdig med at flytte rundt på dine kanaler, skal du trykke på tilbage-knappen på din fjernbetjening.

Herefter indlæser tv-boksen kanalerne i den nye rækkefølge. Dette kan tage et par minutter.

Kanalsorteringen slår igennem på tværs af både din tv-boks, YouSee Tv & Film-appen og på websitet. Så når du flytter en kanal på tv-boksen, så flytter den også placering på appen og på websitet.