Hvad er mit netværks-id?

Inden du kan komme i gang med at se dine digitale tv-kanaler fra os, skal du have dem indlæst på dit tv eller boks ved hjælp af et netværks-id.

Hvilket netværks-id du skal bruge afhænger af, om du har en digital tv-boks eller et tv med indbygget digital tv-modtager, kaldet en DVB-C-modtager. Læs mere om, hvordan du opsætter din DVB-C-modtager i dit tv.

Fælles for de forskellige tv-modtagere er, at der er forskel på dit netværks-id, afhængigt af om du har en tv-pakke med Bland Selv, Ekstrakanaler eller Ekstrapakker.

Du kan logge ind og se, hvilket tv-kanaludbud der er på adressen. Så kan du se, hvilke kanaler der er i din tv-pakke.

Bemærk, hvis du bruger en YouSee tv-boks, så finder boksen selv netværks-id’et.

Oversigt over netværks-id

Har du:

• et digitalt tv med indbygget digital tv-modtager?
  • eller en digital tv-boks, som ikke er fra YouSee?
  • eller bor du i en bolig- eller antenneforening, hvor I har et særligt netværks-id?

så finder du en oversigt over de forskellige netværks-id'er herunder.

Digital tv

• Tv-pakke uden Bland Selv. Netværks-id: (00)100.
  • Tv-pakke med Bland Selv og Grundpakken kombineret med Ekstrakanaler eller Ekstrapakker. Netværks-id: (00)111.

På tv med en digital tv-modtager (DVB-C-modtager) skal du selv finde tv-kanalerne — læs mere her.

Anden digital boks?

Har du en anden digital boks eller tuner, skal du bruge følgende indstillinger for at finde dine tv-kanaler:

Netværks-id 100
Frekvens 450000 kHz
Symbolrate 6875
Modulation 64

Har din forening et særligt netværks-id?

Enkelte foreninger bruger et andet netværks-id end standarden. Find dem her på listen.

Bolig- eller antenneforening

Netværks-id

Hørgården og Remisevænget 200
Klovborg 800
Lindved 700
Rask Mølle 300
Skibby og Kirke Hyllinge 200
Tørring 500
Uldum 200
Ølholm 600
Åle 400