Sådan får du adgang til YouSee Tv og Film på din pc

Krav til pc, browser og internetforbindelse

For at kunne bruge YouSee Tv og YouSee Film på din pc, skal du have en pc eller Mac af nyere dato. Derudover skal du tillade cookies, da det er en forudsætning for, at du kan se YouSee Tv og YouSee Film på din pc.

Du opnår den bedste billedkvalitet med en stabil 8 Mbit/s bredbåndsforbindelse.

Grundlæggende skal din pc opfylde følgende krav:

Operativsystem:

• Windows XP, Windows Vista 32-bit og 64-bit, Windows 7 32-bit og 64-bit, Windows 10 32-bit og 64bit
  • Mac OS X 10.5.8 eller nyere

Browser:

• Google Chrome
  • Mozilla Firefox 8.0+ (pc)
  • Mozilla Firefox 4.0+ (Mac)
  • Microsoft Edge
  • Safari 5.0+ (Mac)

Vi anbefaler, at du bruger Google Chrome.

Hardware (gælder kun for Mac):

• Intel-baserede iMac, Mac Book, Mac Book Pro, Mac Mini eller Mac Book Air.

Systemtest

Er du i tvivl, om din pc har de programmer, den skal have, og om sikkerhedsindstillingerne på din pc tillader, at du ser YouSee Tv og YouSee Film, kan du teste det her.

I nogle tilfælde kræver det et plug-in, som er et tilføjelsesprogram til din browser, for at kunne se YouSee Tv og YouSee film på nettet:

• Mozilla Firefox 8.0+ (pc)
  • Mozilla Firefox 4.0+ (Mac)
  • Safari 5.0+ (Mac)

Sådan installerer du plugin

Når du har installeret YouSee-plugin i din browser, kan det være nødvendigt at genstarte browseren. Du kan opleve, at en genstart af styresystemet (fx Windows) er nødvendig før, det pågældende plugin virker på pc'en. Du skal også være opmærksom på, at du måske skal aktivere plugin manuelt. Hvis du bruger Google Chrome, kan du se listen over dine plugins ved at skrive “chrome://plugins/” i adressefeltet.