Sådan får du adgang til YouSee Tv og Film på din pc

Krav til din computer, browser og internetforbindelse

For at kunne bruge YouSee Tv & Film på din computer, skal du have en pc eller Mac af nyere dato. Derudover skal du tillade cookies, da det er en forudsætning for, at du kan se tv, film og serier på din computer.

Du opnår den bedste billedkvalitet en stabil bredbåndsforbindelse på 20 Mbit/s eller derover.

Som udgangspunkt skal du bruge en af følgende browsere på din computer for at bruge YouSee Tv & Film:

• Google Chrome – Version 73 og nyere
  • Mozilla Firefox – Version 66 og nyere
  • Microsoft Edge – Version 41 og nyere

For at få den bedste oplevelse af YouSee Tv & Film, anbefaler vi, at du bruger Google Chrome og sikrer, at du modtager automatiske opdateringer, så du altid har den nyeste version af Google Chrome.