Hvordan bruger jeg YouSee kortet?

Du skal bruge et YouSee Kort og en digital kortlæser, hvis du har Bland Selv-kanaler som en del af dit tv-abonnement – eller hvis har du tilkøbt Ekstrakanaler.

Et YouSee Kort er et digitalt plastikkort, som du bestiller hos os. Du kan også bestille en YouSee Kortlæser hos os, eller du kan købe en kortlæser i en elektronikbutik.

Har du en tv-boks med indbygget kortlæser, skal du sætte dit YouSee Kort direkte i boksen.

Har dit tv en indbygget digital tv-modtager (en DVB-C-modtager), kan du stadig se dine tv-kanaler fra Grund-, Mellem- eller Fuldpakken uden andet ekstra udstyr end et kabel mellem dit tv og tv-stik.

Sådan gør du

1. Sæt dit YouSee Kort i kortlæseren.
  2. Sluk dit tv. Sæt kortlæseren i dit tv i den indgang, som kaldes Common Interface. Du finder den oftest i venstre side af skærmen.
  3. Tænd dit tv og lav en ny kanalsøgning. Vælg netværks-id 111, hvis du har en tv-pakke med Bland Selv eller Ekstrakanaler. Ellers skal du vælge netværks-id 100. Læs mere om netværks-id.

Se tv i flere rum

Vil du se dine Bland Selv-kanaler på flere tv’er, kan du købe Ekstrakort (kopier af dit YouSee Kort) og ekstra kortlæsere. Du kan også købe ekstra tv-bokse.

Vil du bestille et Ekstrakort, kan du skrive til Kundeservice eller ringe på 70 70 40 40.

Bemærk, at du ikke kan se events på Ekstrakort, da rettighederne til dem kun gælder for ét kort pr. abonnement, altså dit YouSee Kort.

Læs mere om, hvordan du får tv i flere rum.

Får du denne fejl besked?

Det kan du gøre

Venligst indsæt programkort for at få adgang til program

eller

Programkort fejl

Prøv at sætte kortet i kortlæseren – og kortlæseren i tv’et – igen. Se punkt 1 i vejledningen.

Begge fejlbeskeder kommer, hvis kortlæseren ikke kan registrere kortet,  eller hvis kortlæseren ikke er indsat korrekt i tv’et.
Du har ikke adgang til kanalen Tjek, at kanalen er med i din tv-pakke.

Er det en ny Bland Selv-kanal, du har valgt?
Så skal dit YouSee Kort opdateres.

Tænd dit tv, så sker opdateringen automatisk inden for en time.

Støder du på problemer, er det også altid en god idé at dobbelttjekke, at tv’ets netværks-id er 111

Når du skifter Bland Selv-kanaler

Du kan ændre dine Ekstrakanaler eller Bland Selv-kanaler på Mit YouSee – både her på hjemmesiden og via appen. Dit YouSee Kort opdaterer automatisk, når du tænder dit tv. Men der kan gå op til en time, fra du har skiftet kanalerne, til du kan se dem.

Se, hvordan du bruger Bland Selv

Bemærk, at du ikke har mulighed for at streame tv via dit YouSee Kort. Du kan i stedet bruge YouSee Tv & Film appen eller logge ind via tv.yousee.dk for at streame tv.