Jeg har flere tv i huset og de er koblet til antennestik

Denne guide er til dig, der modtager YouSee Tv gennem antennestikket (Coax) og dit stik ser sådan ud

Hvis du modtager tv gennem antennestik, så er det muligt at have mere end ét tv tilsluttet. For at få et optimalt tv-signal på alle de tilsluttede tv, så kan det være en god ide at tilslutte en signalforstærker.

Har du flere antennestik i din bolig, så bør dit tv-signal komme gennem en signalforstærker og derefter blive sendt ud til stikdåserne. Du kan kende en signalforstærker på, at den er tilsluttet en 230V el-installation. Efter tv-signalet har været gennem signalforstærkeren, vil signalfordeleren sørge for, at tv-signalet bliver sendt ud til de enkelte stikdåser.

Opsætningen af din hjemmeinstallation kan være opbygget med enten en stjernekonfiguration eller en samlet enhed, som vist på billederne nedenfor.

Stjernekonfiguration: Hver kabel-tv-stikdåse er koblet direkte til signalfordeleren, der igen er koblet til signalforstærkeren.

Signalforstærker og -fordeler kan også være bygget sammen til en enkelt enhed

Undgå brug af T-stykker

Vi anbefaler, at du bruger en fordeler i stedet for et T-stykke, fordi det forringer signalstyrken betydeligt.

T-stykket gør din hjemmeinstallation sårbar over for indstråling. Derfor fraråder vi, at du deler dit tv-signal med et T-stykke.

Signalforstærkere og -fordelere, der kun er lavet af plastik, afskærmer ikke ordentligt overfor indstråling.