Hvilke forstærkere og fordelere skal jeg vælge?

Det er muligt at have mere end ét tv tilsluttet din YouSee tv-løsning. For at få et optimalt tv-signal på alle de tilsluttede tv kræver det, at du har en korrekt signalforstærker og -fordeler.

Ofte vil dit tv-signal komme gennem en signalforstærker og derefter blive sendt ud til flere stikdåser i din bolig. Du kan kende en signalforstærker på, at den er tilsluttet en 230V el-installation. Efter tv-signalet har været gennem signalforstærkeren, vil signalfordeleren sørge for, at tv-signalet bliver sendt ud til de enkelte stikdåser.

Opsætningen af din hjemmeinstallation kan være opbygget med enten en stjernekonfiguration eller en samlet enhed, som vist på billederne nedenfor.

Stjernekonfiguration: Hver kabel-tv-stikdåse er koblet direkte til signalfordeleren, der igen er koblet til signalforstærkeren.

Signalforstærker og -fordeler kan også være bygget sammen til en enkelt enhed

Undgå brug af T-stykker

Vi anbefaler, at du bruger en fordeler i stedet for et T-stykke, fordi det forringer signalstyrken betydeligt.

T-stykket gør din hjemmeinstallation sårbar over for indstråling. Derfor fraråder vi, at du deler dit tv-signal med et T-stykke.

Signalforstærkere og -fordelere, der kun er lavet af plastik, afskærmer ikke ordentligt overfor indstråling.

Denne guide er til dig, der modtager produkter fra YouSee gennem kabel-tv-stikket (Coax) og dit stik ser sådan ud