Hvor mange enheder kan jeg bruge?

Vores indholdsleverandører sætter en begrænsning på, hvor mange enheder du kan bruge YouSee Tv & Film-appen på, inden for en 30 dages periode.

Du kan maksimalt bruge YouSee Tv & Film-appen på 5 forskellige enheder (Smart TV, mobil, tablet eller PC), inden for en 30 dages periode. YouSee Tv-boksen tæller ikke med som en enhed.

Fjern enheder fra oversigten

Forsøger du at starte afspilning på YouSee Tv & Film, på enhed nr. 6, så vil du blive mødt med denne oversigt.

Her skal du blot fjerne en af dine andre enheder på listen, så starter afspilningen med det samme.

Hvor mange samtidige afspilninger kan jeg lave?

Som hovedregel, kan du maksimalt afspille indhold på YouSee Tv & Film-appen, på 4 enheder af gangen. Enkelte indholdsleverandører tillader et lavere antal samtidige afspilninger. Fx tillader TV 2 kun 2 samtidige afspilninger på YouSee Tv & Film.