Kom i gang med Disney+

Kom i gang med Disney+Skift valg

Her kan du se, hvordan du kommer i gang med Disney+-appen, hvis du vælger Disney+ Premium i din tv-pakke.

Kom i gang med Disney+

1. Åbn Tilføj kanaler & streamingtjenester under Indstillinger på tv-boksen, appen eller pc.

2. Vælg så Disney+ Premium.

Disney+ 1

Oprettelse og aktivering af Disney+ konto via mail fra YouSee

YouSee sender dig en mail til den mailadresse, som du har registreret hos YouSee. I aktiveringsmailen finder du en knap, som sender dig direkte til Disney+, hvor du blot skal oprette et nyt login.

Sådan gør du:

1. Først skal du klikke på knappen Aktivér Disney+ Premium i mailen fra YouSee. Så bliver du sendt til Disney+'s hjemmeside.

Disney+ 2
  1. Så vil du blive bedt om at indtaste din mailadresse, som du vil bruge sammen med din Disney+ konto. Tryk derefter på forsæt.

Disney+ 3
  1. Du bliver nu bedt om at acceptere vilkårene hos Disney+.

Disney+ 4
  1. Du skal nu oprette en adgangskode til Disney+.

Disney+ 5

Du er nu klar til at gå på opdagelse i Disney+.

Har du ikke modtaget en mail fra YouSee?

Du skal huske at tjekke den mailadresse, som du er registreret med hos YouSee. Det er den mailadresse, som vi sender aktiveringsmailen til.
Husk at tjekke din mappe med spam / junk. Det kan være at mailen er havnet der. Kan du heller ikke finde mailen der, så kan det være nødvendigt at kontakte YouSee for at få kontrolleret om vi benytter den korrekte mailadresse.