Spørgsmål og svar til YouSee Play-appen

Vi har samlet en række spørgsmål og svar vedrørende YouSee Play-appen.

Du kan opleve, at billedet i de første sekunder kan være lidt kornet, mens medieafspilleren undersøger, hvilken billedkvalitet der passer bedst til din forbindelse. Hvis problemet fortsætter skyldes det som regel en ustabil internetforbindelse.

Tjek at din router er placeret på den mest hensigtsmæssige måde

Du kan også prøve at afslutte alle programmer, der kører på din pc og starte afspilningen af programmet igen. Hvis billedet hakker, men lyden fungerer fint, kan det dog skyldes, at din pc ikke er kraftig nok til at kunne afspille filmen.

Ja, hvis du bruger YouSee Play-appen på en mobildataforbindelse, vil dit forbrug tælle med i dataforbruget på din mobilregning.

YouSee Play-appen henter data via internettet, og bruger af den inkluderede data, du har i din mobilpakke, medmindre du bruger en trådløs forbindelse. Ser du film og serier via YouSee Play-appen, bruger du op til 8 Mbit, hvilket svarer til ca. 3.000 MB pr. time. Trafikken afhænger dog af din mobilforbindelse, og det gennemsnitlige forbrug vil typisk være ca. 800 MB pr. time.

Hos YouSee vil vi gerne tilbyde dig de nyeste film og serier. For at sikre dette har vi udlejningsaftaler med flere filmselskaber og flere partnerskaber med streamingtjenester.

Alle filmselskaberne og streamingtjenesterne har begrænsede rettigheder til det indhold de tilbyder på YouSee's platform. Det betyder, at film og serier løbende bliver skiftet ud, og derfor ikke altid er tilgængeligt.

Du kan se dine film og serier så snart det YouSee-abonnement, der giver dig adgang til dem, er aktivt - dvs. for eksempel fra den dag din bredbåndsforbindelse er åbnet.

Du finder dine film og serier i appen YouSee Play og på hjemmesiden play.yousee.dk. Du skal logge ind med dit YouSee Login.

Få hjælp til dit YouSee Login, hvis du aldrig har brugt det eller glemt det.

På grund af rettigheder er det som udgangspunkt kun muligt at se kanalen TV2 på din pc, tablet og mobil, når du er på nettet via din YouSee-bredbåndsforbindelse.

Du kan dog tilkøbe servicen TV2 UDE, der giver dig mulighed for at se TV2 overalt i Danmark på pc, tablet og mobil. Ring til vores kundeservice på 70 70 40 40 og hør mere.

Ja, det kan du. Du kan se både tv, film og serier i hele EU. Du er dog begrænset til at bruge YouSee Play-appen uden for Danmark til 30 dage af gangen.

Det er ikke altid muligt at sætte undertekster til danske film. I takt med, at vi udskifter filmene på vores platform, så bliver det muligt at sætte danske undertekster på danske film.