Det får du med i HBO Nordic

Med Bland Selv Tv & Streaming fra YouSee kan du vælge HBO Nordic som en del af din tv-pakke. Så kan du skifte fra DR1 eller TV2 til HBO Nordic fra din fjernbetjening. Du kan streame al din underholdning fra din tv-pakke på din PC, tablet og mobiltelefon via YouSee Tv & Film-appen. Hvis du vælger HBO Nordic gennem Bland Selv, så får du altså ikke adgang gennem HBO's egen app.

HBO Nordic byder på nogle af verdens mest anmelderroste serier, elskede filmklassikere og en lang række af dybdeborende kvalitetsdokumentarer om bl.a. historie, samfund og kriminalitet. Der er mere end 5.000 serieepisoder at vælge mellem, så der er noget for en hver smag.

Serier i verdensklasse og sjov for børnene
Er du til store dramaserier, sjove sitcoms eller noget til familiens yngste? Uanset hvad, har vi noget til dig.

Du kan læse mere om HBO Nordic her.