Har du allerede en konto hos HBO Nordic?

Hvis du allerede har en konto hos HBO Nordic og ønsker du at fortsætte med at bruge den igennem Bland Selv, så er der desværre kun en mulighed for, at det kan lade sig gøre. Og det er at opsige dit abonnement hos HBO Nordic. Vi har desværre ikke mulighed for at overtage et eksisterende abonnement hos HBO Nordic.

Du kan opsige dit eksisterende abonnement og vente til betalingsperioden er udløbet. Herefter kan du vælge HBO Nordic i Bland Selv. Derved undgår du at bruge point i Bland Selv og betale for dit gamle abonnement hos HBO Nordic samtidigt.