Hvordan ser jeg film og serier fra HBO Nordic?

Når du tilvælger HBO Nordic i Bland Selv, så har du adgang til alt indhold fra HBO Nordic på YouSee Tv-boksen og YouSee Tv & Film-appen.

Hvor kan jeg se indhold fra HBO Nordic?

Du kan se alt indhold fra HBO Nordic, hos YouSee. Tilvælger du HBO Nordic gennem Bland Selv, så skal du se alt indhold fra HBO Nordic. Du får altså ikke adgang til HBO Nordic’s egen app.

Du får fuld adgang til HBO Nordics indhold på YouSee tv-boksen, på YouSee Tv & Film-appen til iOS og Android, websitet https://tv.yousee.dk, apps til Samsung og LG Smart TV, Android TV og Apple TV.

4 brugere kan se indhold fra HBO Nordic på samme tid.

HBO Nordic på YouSee Tv-boksen, tv.yousee.dk og YouSee Tv & Film-appen

Den nemmeste måde at finde indhold fra HBO Nordic er at åbne menupunktet Kanaler og vælge HBO Nordic. Her finder du det indhold der er tilgængelig fra HBO Nordic hos YouSee.

Vælg en film eller serie og tryk på afspil for at starte.